Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Název týmu™ TJ Janová
5d Tactiek 433
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 66.9
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Osika onderschept slim de pass. Osika probeert naar een medespeler te passen. Otruba rent richting de bal. Otruba geeft een hoge lob. Zábojník springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Osika is nu in balbezit. Osika geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Melčák de bal onder controle te krijgen. Humplík rent richting de bal. Humplík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Drăguloiu met een sublieme pass. Osika geeft een lange en hoge pass. Humplík kopt de bal weg. Otruba geeft een lange en hoge pass. Humplík maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - TJ Janová 1:0

14e minuut.
Mlčkovský verovert de bal door een tackle van achteren. Mlčkovský speelt de bal door. Osika geeft een hoge lob. Humplík rent richting de bal. Humplík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - TJ Janová 2:0

15e minuut.
Mlčkovský geeft een lange en hoge pass. Zábojník controleert de bal met de borst. Osika rent richting de bal. Osika geeft een hoge lob. Humplík springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mitić verovert de bal door een tackle van achteren. Tekdemir is nu in balbezit. Tekdemir passt de bal zonder na te denken. Krůta rent richting de bal. Krůta schiet op doel. Foriers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Thanh Huy kopt de bal weg. Daar is Janů, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlčkovský is nu in balbezit. Krůta verovert de bal door een tackle van achteren. Krůta schiet op doel. Foriers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Krůta met de inworp. Tekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekdemir geeft een lange en hoge pass. Thanh Huy is nu in balbezit. Thanh Huy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - TJ Janová 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Název týmu™ 53%, TJ Janová 47%.
Název týmu™ - TJ Janová 2:1

46e minuut.
Cach komt het veld opgelopen. Arias komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Otruba de bal. Mašek rent richting de bal. Mašek speelt de bal door. Humplík is nu in balbezit. Humplík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Berbecel controleert de bal met de borst. Zábojník rent richting de bal. Drăguloiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zábojník is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Humplík kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Varela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zábojník bereikt de bal nog maar net als eerste. Zábojník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Janů controleert de bal met de borst. Cach is nu in balbezit. Mony is nu in balbezit. Cach onderschept slim de pass. Cach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Osika bereikt de bal nog maar net als eerste. Melčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Osika verovert de bal door een tackle van achteren. Osika geeft een lange en hoge pass. Humplík krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tekdemir rent richting de bal. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Mony rent richting de bal. Arias onderschept slim de pass. Arias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Název týmu™ - TJ Janová 2:2

82e minuut.
Melčák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arias rent richting de bal. Arias passt de bal met de wreef. Melčák geeft de bal voor. Cach krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mony geeft een lange en hoge pass. Melčák kopt de bal weg. Arias kan de bal niet met de borst controleren. Arias geeft een lange en hoge pass. Cach krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Název týmu™ 47%, TJ Janová 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Název týmu™ - TJ Janová 2:2