Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
prostesraci West Ham United FC
Normal Tactiek West Ham
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 45.4
zwak Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Antonín passt de bal zonder na te denken. Štěpnica probeert naar een medespeler te passen. Monteiro rent richting de bal. Monteiro draait met de bal, schiet en ... Viceník probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
prostesraci - West Ham United FC 0:1

3e minuut.
Monteiro rent richting de bal. Rybenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro onderschept slim de pass. Monteiro draait met de bal, schiet en ... Bodlo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Štěpnica passt de bal in één keer door. Daar is Monteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro passt de bal zonder na te denken. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ... Bodlo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Štěpnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěpnica passt de bal in één keer door. Luca probeert naar een medespeler te passen. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
prostesraci - West Ham United FC 0:2

10e minuut.
Luca passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Monteiro de bal. Monteiro speelt de bal door. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... Bodlo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Vybouchnul geeft de bal voor. Inworp. Luca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López rent richting de bal. López schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
prostesraci - West Ham United FC 0:3

16e minuut.
Antonín probeert naar een medespeler te passen. Conk bereikt de bal nog maar net als eerste. Conk probeert naar een medespeler te passen. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. Bodlo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Štěpnica is nu in balbezit. Štěpnica passt de bal met de wreef. Monteiro geeft een hoge lob. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Monteiro heeft problemen om de bal te vangen. Monteiro passt de bal met de wreef. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro draait met de bal, schiet en ... Bodlo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pulček verovert de bal door een tackle van achteren. Pulček speelt de bal door. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro rent richting de bal. Monteiro schiet op doel. Bodlo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jesenický onderschept slim de pass. Jesenický passt de bal in één keer door. Pulček is nu in balbezit. Pulček schiet op doel. Bodlo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
prostesraci - West Ham United FC 0:4

27e minuut.
Kreml probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skoumal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoumal met een sublieme pass. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Vybouchnul geeft de bal voor. Štěpnica is nu in balbezit. Štěpnica passt de bal met de wreef. Conk rent richting de bal. Conk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Komorník met een sublieme pass. Jesenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesenický geeft de bal voor. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. Bodlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pulček schiet op doel. Na een snelle pass probeert Antonín de bal onder controle te krijgen. Luca rent richting de bal. Luca geeft een lange en hoge pass. Monteiro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Komorník rent richting de bal. Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Luca speelt de bal door. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bodlo trapt de bal weg van het doel. Pulček met een sublieme pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
prostesraci - West Ham United FC 0:5

41e minuut.
López verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro rent richting de bal. Monteiro geeft een hoge lob. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
prostesraci - West Ham United FC 0:6

43e minuut.
Viceník geeft een hoge lob. Inworp. Luca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prostesraci 84%, West Ham United FC 16%.
prostesraci - West Ham United FC 0:6

46e minuut.
Monteiro probeert naar een medespeler te passen. Luca rent richting de bal. Luca probeert naar een medespeler te passen. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
Jesenický passt de bal in één keer door. Luca met een sublieme pass. López speelt de bal door. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bodlo trapt de bal weg van het doel. Pulček met een sublieme pass. López rent richting de bal. López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
prostesraci - West Ham United FC 0:7

60e minuut.
Štěpnica met een sublieme pass. Conk heeft problemen om de bal te vangen. Conk speelt de bal door. Monteiro rent richting de bal. Monteiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
prostesraci - West Ham United FC 0:8

62e minuut.
Kreml speelt de bal door. Viceník met een sublieme pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
prostesraci - West Ham United FC 0:9

64e minuut.
Klungelig pakt Kreml de bal. Conk speelt de bal door. Daar is Monteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
prostesraci - West Ham United FC 0:10

67e minuut.
Kreml probeert naar een medespeler te passen. Chudý is nu in balbezit. Chudý geeft een lange en hoge pass. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. Vybouchnul probeert naar een medespeler te passen. López rent richting de bal. López schiet op doel. Bodlo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
prostesraci - West Ham United FC 0:11

71e minuut.
Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro met een sublieme pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro rent richting de bal. Monteiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bodlo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. López rent richting de bal. López schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Pulček is nu in balbezit. Dubec onderschept slim de pass. Pulček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pulček krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Dubec passt de bal zonder na te denken. Pulček rent richting de bal. Pulček met een sublieme pass. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pulček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulček passt de bal zonder na te denken. Luca is nu in balbezit. Luca met een sublieme pass. López met een sublieme pass. Bodlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
prostesraci - West Ham United FC 0:12

81e minuut.
Monteiro speelt de bal door. Klungelig pakt Luca de bal. Luca probeert naar een medespeler te passen. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ... Bodlo bokst de bal weg. Klungelig pakt Viceník de bal. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
prostesraci - West Ham United FC 0:13

82e minuut.
Kreml met een sublieme pass. Klungelig pakt Skoumal de bal. Skoumal passt de bal zonder na te denken. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. Bodlo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Conk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt López de bal. López passt de bal in één keer door. Daar is Monteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
prostesraci - West Ham United FC 0:14

86e minuut.
Kreml speelt de bal door. Skoumal is nu in balbezit. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bodlo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Luca is nu in balbezit. Luca passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Viceník de bal. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bodlo trapt de bal weg van het doel. Conk probeert de bal met de borst te controleren. Conk met een sublieme pass. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prostesraci 84%, West Ham United FC 16%.
prostesraci - West Ham United FC 0:14