Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 FC KAŇOKOVICE
Prometheus Tactiek nová2s
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 54.8
excellent Schieten good
adequate Passen excellent
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Chiţul met een snelle inworp. Čihák geeft een lange en hoge pass. Speriatu rent richting de bal. Augusta onderschept slim de pass. Augusta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Doru de bal. Šimfelt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - FC KAŇOKOVICE 1:0

3e minuut.
Chiţul rent richting de bal. Šomek verovert de bal door een tackle van achteren. Šomek met een sublieme pass. Čihák is nu in balbezit. Čihák geeft een hoge lob. Ghys bokst de bal weg. Augusta is nu in balbezit. Augusta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - FC KAŇOKOVICE 2:0

13e minuut.
Ghys probeert naar een medespeler te passen. Pérez García kopt de bal weg. Daar is Sosna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski schiet op doel. Volný verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Piszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Piszczyk onderschept slim de pass. Speriatu rent richting de bal. Augusta onderschept slim de pass. Augusta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - FC KAŇOKOVICE 3:0

19e minuut.
Topinka kopt de bal weg. Klungelig pakt Španiel de bal. Pérez García geeft een hoge lob. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Trojanowski passt de bal zonder na te denken. Woźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Španiel. Španiel krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Jegor bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Šomek met een snelle inworp. Augusta is nu in balbezit. Augusta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Trojanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiţul rent richting de bal. Chiţul geeft de bal voor. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jegor rent richting de bal. Španiel geeft de bal voor. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt draait met de bal, schiet en ... Ghys maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Topinka is nu in balbezit. Topinka geeft een hoge lob. Trojanowski kopt de bal weg. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. Volný probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - FC KAŇOKOVICE 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigma Ježci Bušín 2006 48%, FC KAŇOKOVICE 52%.
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - FC KAŇOKOVICE 3:1

46e minuut.
Topinka rent richting de bal. Topinka geeft de bal voor. Pérez García kopt de bal weg. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Chiţul passt de bal zonder na te denken. Woźniak rent richting de bal. Bochovský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bochovský krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Sitniewski passt de bal in één keer door. Chiţul rent richting de bal. Šomek begaat een overtreding. Šomek krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt passt de bal zonder na te denken. Augusta is nu in balbezit. Augusta draait met de bal, schiet en ... Ghys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - FC KAŇOKOVICE 4:1

66e minuut.
Šomek probeert naar een medespeler te passen. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt speelt de bal door. Augusta is nu in balbezit. Augusta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doru onderschept slim de pass. Šomek is nu in balbezit. Šomek passt de bal in één keer door. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap. Ghys bokst de bal weg.

70e minuut.
Pérez García speelt de bal door. Jegor rent richting de bal. Jegor met een sublieme pass. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Španiel passt de bal met de wreef. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Šomek is nu in balbezit. Šomek geeft de bal voor. Šimfelt springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Piszczyk geeft de bal voor. Sitniewski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Čiháček ... Strafschop! Čiháček krijgt een gele kaart. Sitniewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sitniewski kan niet meer verder spelen. Stocki komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pérez García neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Španiel is nu in balbezit. Trojanowski geeft een lange en hoge pass. Woźniak kopt de bal weg. Stocki is nu in balbezit. Stocki haalt uit met een fantastische trap. Volný kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Jegor passt de bal met de wreef. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul passt de bal in één keer door. Stocki rent richting de bal. Stocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chiţul rent richting de bal. Šomek verovert de bal door een tackle van achteren. Šomek geeft een hoge lob. Daar is Augusta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Augusta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - FC KAŇOKOVICE 5:1

84e minuut.
Woźniak is nu in balbezit. Bochovský onderschept slim de pass. Španiel geeft een lange en hoge pass. Šimfelt controleert de bal met de borst. Šimfelt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigma Ježci Bušín 2006 48%, FC KAŇOKOVICE 52%.
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - FC KAŇOKOVICE 5:1