Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK MIKY Batelov FC Octopus
-) Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.7 gemiddelde waardering 59.5
uitmuntend Schieten solide
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Takáč rent richting de bal. Bəşirli rent richting de bal. Bəşirli passt de bal in één keer door. Mertol is nu in balbezit. Mertol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Takáč kopt de bal weg. Roos rent richting de bal. Vallet begaat een overtreding. Roos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grociak komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Piipari rent richting de bal. Piipari passt de bal zonder na te denken. Mertol kan de bal niet met de borst controleren. Mertol schiet op doel. Nalot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - FC Octopus 1:0

26e minuut.
Tomaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszczyk probeert naar een medespeler te passen. Mertol is nu in balbezit. Mertol schiet op doel. Nalot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - FC Octopus 2:0

28e minuut.
Baranga onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piipari zal de hoekschop nemen. Mertol heeft problemen om de bal te vangen. Deteşan geeft een hoge lob. Nalot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tomaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelio is nu in balbezit. Tomaszczyk onderschept slim de pass. Tomaszczyk met een sublieme pass. Dauchez bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bəşirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəşirli passt de bal zonder na te denken. Szymczycha is nu in balbezit. Szymczycha geeft de bal voor. Mertol krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - FC Octopus 3:0

41e minuut.
Vallet probeert naar een medespeler te passen. Kobyłecki geeft een lange en hoge pass. Zapotoczny is nu in balbezit. Daar is Zapotoczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapotoczny schiet op doel. Tryggvason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MIKY Batelov 31%, FC Octopus 69%.
FK MIKY Batelov - FC Octopus 3:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piipari met de inworp. Deteşan geeft de bal voor. Tomaszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Nalot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - FC Octopus 4:0

56e minuut.
Myllyrinne met een sublieme pass. Klungelig pakt Deteşan de bal. Deteşan geeft een lange en hoge pass. Tomaszczyk rent richting de bal. Tomaszczyk haalt uit met een fantastische trap. Nalot bokst de bal weg.

68e minuut.
Inworp. Szymczycha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deteşan rent richting de bal. Deteşan geeft een hoge lob. Mertol maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - FC Octopus 5:0

73e minuut.
Dauchez met een sublieme pass. Myslbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Myslbek passt de bal in één keer door. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - FC Octopus 5:1

76e minuut.
Inworp. Újezdecký komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Deteşan heeft problemen om de bal te vangen. Grociak probeert naar een medespeler te passen. Myslbek rent richting de bal. Myslbek geeft een hoge lob. Roos krijgt zijn hoofd ertegen. Tryggvason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Vucetich kopt de bal weg. Szymczycha is nu in balbezit. Szymczycha passt de bal in één keer door. Újezdecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Újezdecký draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Piipari is nu in balbezit. Piipari probeert naar een medespeler te passen. Újezdecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Újezdecký schiet op doel. Nalot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Chepilov geeft de bal voor. Cornelio controleert de bal met de borst. Mertol rent richting de bal. Mertol schiet op doel. Dauchez probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malnar komt het veld opgelopen. Tříska komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Cornelio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Malnar met de inworp. Deteşan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tříska rent richting de bal. Tříska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - FC Octopus 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MIKY Batelov 30%, FC Octopus 70%.
FK MIKY Batelov - FC Octopus 6:1