Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sysldorf Fc kapr 85
2.pokus Tactiek 442
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 46.4
very good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen good


20e minuut.
Czerkawski verovert de bal door een tackle van achteren. Czerkawski geeft de bal voor. Brzydkowski heeft problemen om de bal te vangen. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Purcaru passt de bal in één keer door. Pořešil rent richting de bal. Pořešil passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hejda de bal. Hejda schiet op doel. del Campo bokst de bal weg.

25e minuut.
Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzydkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferrer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sava neemt zijn aanloop. Ciminian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - Fc kapr 85 1:0

28e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón is nu in balbezit. Bowles onderschept slim de pass. Bowles geeft de bal voor. Ciminian bokst de bal weg. Brzydkowski heeft problemen om de bal te vangen. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - Fc kapr 85 2:0

41e minuut.
Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzydkowski is nu in balbezit. Sava verovert de bal door een tackle van achteren. Sava schiet op doel. Ciminian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Bowles is nu in balbezit. Bowles speelt de bal door. Kölcsényi rent richting de bal. Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Foukaras geeft een lange en hoge pass. Ciminian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - Fc kapr 85 3:0

45e minuut.
Czerkawski met een snelle inworp. Sánchez Rodríguez speelt de bal door. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sysldorf - Fc kapr 85 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sysldorf 49%, Fc kapr 85 51%.
FC Sysldorf - Fc kapr 85 4:0

51e minuut.
Hezzel rent richting de bal. Hezzel geeft een hoge lob. Ferrer kopt de bal weg. Bowles is nu in balbezit. Bowles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kuljović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Toledo de bal. Toledo geeft een hoge lob. Hejda is nu in balbezit. Hejda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Stenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledo rent richting de bal. Toledo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
del Campo met een harde bal richting middenveld. Foukaras rent richting de bal. Foukaras met een sublieme pass. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Foukaras kopt de bal weg. Brzydkowski is nu in balbezit. Sava onderschept slim de pass. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Purcaru onderschept slim de pass. Stenka met een sublieme pass. Foukaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Foukaras geeft de bal voor. Sava krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Párraga Ortiz is nu in balbezit. Bowles onderschept slim de pass. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sava probeert de bal aan de voet te houden. Hejda kopt de bal weg. Hezzel probeert naar een medespeler te passen. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Stenka verovert de bal door een tackle van achteren. Stenka geeft een lange en hoge pass. Sava is nu in balbezit. Bowles is nu in balbezit. Bowles haalt uit met een fantastische trap. Ciminian bokst de bal weg.

90e minuut.
Foukaras geeft een lange en hoge pass. Bowles kopt de bal weg. Ferrer heeft problemen om de bal te vangen. Ferrer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sysldorf 45%, Fc kapr 85 55%.
FC Sysldorf - Fc kapr 85 4:0