Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: Na rybníčku
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 29224
Fc kapr 85 HORNÍ ÚJEZD
442 Tactiek 2014
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 45.9
very good Schieten good
average Passen good
good Verdedigen good


8e minuut.
Vásquez geeft een lange en hoge pass. Demirkan rent richting de bal. Demirkan geeft de bal voor. Çevik rent richting de bal. Çevik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kaštelan passt de bal zonder na te denken. Chełkowski rent richting de bal. Chełkowski geeft een lange en hoge pass. Alakotila is nu in balbezit. Alakotila haalt uit met een fantastische trap. Ciminian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Alakotila bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakotila met een sublieme pass. Çevik is nu in balbezit. Çevik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - HORNÍ ÚJEZD 0:1

23e minuut.
Mijatović kopt de bal weg. Brzydkowski heeft problemen om de bal te vangen. Çevik rent richting de bal. Çevik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Alakotila de bal. Alakotila passt de bal in één keer door. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brzydkowski de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kölcsényi speelt de bal door. Çevik rent richting de bal. Alarcón begaat een overtreding. Çevik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çağıran komt bij de bal en schiet. Paal!

33e minuut.
Kölcsényi geeft een lange en hoge pass. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çağıran. Mitrousis raakt geblesseerd tijdens het duel. Alarcón komt bij de bal en schiet. Dahl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demirkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatziathanasiou begaat een overtreding. Chatziathanasiou krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Chełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón rent richting de bal. Chełkowski onderschept slim de pass. Chełkowski geeft de bal voor. Çevik maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ciminian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Kaštelan is nu in balbezit. Kaštelan speelt de bal door. Lawrence probeert naar een medespeler te passen. Alakotila is nu in balbezit. Alakotila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Çağıran kopt de bal weg. Çevik rent richting de bal. Párraga Ortiz rent richting de bal. Çevik onderschept slim de pass. Çevik draait met de bal, schiet en ... Ciminian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kapr 85 66%, HORNÍ ÚJEZD 34%.
Fc kapr 85 - HORNÍ ÚJEZD 0:1

46e minuut.
Brzydkowski geeft een hoge lob. Inworp. Mijatović met een snelle inworp. Alakotila rent richting de bal. Alakotila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Párraga Ortiz geeft de bal voor. Mürşüdov geeft de bal voor. Çevik kopt de bal weg. Daar is Alakotila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alakotila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - HORNÍ ÚJEZD 0:2

59e minuut.
Alarcón met een sublieme pass. Daar is Çevik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çevik passt de bal in één keer door. Alakotila is nu in balbezit. Alakotila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Alakotila rent richting de bal. Purcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Purcaru passt de bal met de wreef. Chatziathanasiou rent richting de bal. Chatziathanasiou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Brzydkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Mitrousis de bal. Mitrousis passt de bal in één keer door. Çağıran is nu in balbezit. Çağıran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Párraga Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Demirkan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Çevik maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciminian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - HORNÍ ÚJEZD 0:3

81e minuut.
Purcaru geeft de bal voor. Mürşüdov kopt de bal weg. Alakotila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Purcaru probeert naar een medespeler te passen. Demirkan rent richting de bal. Demirkan met een sublieme pass. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik haalt uit met een fantastische trap. Ciminian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Chełkowski passt de bal zonder na te denken. Demirkan probeert naar een medespeler te passen. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik schiet op doel. Ciminian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kapr 85 58%, HORNÍ ÚJEZD 42%.
Fc kapr 85 - HORNÍ ÚJEZD 0:3