Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zbrojovka1913!! 1. FC Pikovar Tábor
442 Tactiek 442 (352) def
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 56
excellent Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Bakolas met een snelle inworp. Keel probeert naar een medespeler te passen. Korshikov rent richting de bal. Korshikov haalt uit met een fantastische trap. Barulski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrojovka1913!! - 1. FC Pikovar Tábor 0:1

9e minuut.
Jiade rent richting de bal. probeert naar een medespeler te passen. Jiade rent richting de bal. Lucini geeft een lange en hoge pass. Wasielkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zbrojovka1913!! - 1. FC Pikovar Tábor 1:1

11e minuut.
Maqueira geeft de bal voor. Klungelig pakt Bakolas de bal. Wasielkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wasielkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrojovka1913!! - 1. FC Pikovar Tábor 2:1

22e minuut.
Wasielkiewicz is nu in balbezit. Ezer rent richting de bal. Wasielkiewicz onderschept slim de pass. Wasielkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Manso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrojovka1913!! - 1. FC Pikovar Tábor 3:1

28e minuut.
Daar is Wasielkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wasielkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Manso speelt de bal door. Keel rent richting de bal. Keel geeft de bal voor. Korshikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korshikov draait met de bal, schiet en ... Barulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Korshikov rent richting de bal. Fořt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fořt passt de bal zonder na te denken. Korshikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korshikov haalt uit met een fantastische trap. Barulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrojovka1913!! - 1. FC Pikovar Tábor 3:2

33e minuut.
speelt de bal door. Korshikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandela begaat een overtreding. Korshikov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Copos komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lucini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucini passt de bal zonder na te denken. Guyard rent richting de bal. Guyard geeft een hoge lob. Wasielkiewicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ezer heeft problemen om de bal te vangen. Jiade rent richting de bal. Mureşan begaat een overtreding. Mureşan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zbrojovka1913!! 45%, 1. FC Pikovar Tábor 55%.
Zbrojovka1913!! - 1. FC Pikovar Tábor 3:2

61e minuut.
Klungelig pakt Fořt de bal. Mureşan kopt de bal weg. Lucini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucini geeft een hoge lob. Jiade maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Colin geeft een lange en hoge pass. Nazábal rent richting de bal. Nazábal speelt de bal door. Wasielkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Lucini rent richting de bal. Lucini passt de bal in één keer door. Bakolas probeert naar een medespeler te passen. Korshikov is nu in balbezit. Korshikov schiet op doel. Barulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Maqueira geeft de bal voor. Bakolas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakolas geeft een hoge lob. Nazábal speelt de bal door. Wasielkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lucini probeert naar een medespeler te passen. Wasielkiewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Baran zijn tegenspeler op de grond. Baran krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Muskietorz onderschept slim de pass. Keel speelt de bal door. Fernández Gregorio met een sublieme pass. Daar is Korshikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korshikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
heeft problemen om de bal te vangen. passt de bal zonder na te denken. Fernández Gregorio geeft een hoge lob. Korshikov is nu in balbezit. Korshikov schiet op doel. Barulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zbrojovka1913!! 58%, 1. FC Pikovar Tábor 42%.
Zbrojovka1913!! - 1. FC Pikovar Tábor 3:2