Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KRÁLOVO POLE Funky Gorilla
RADEGAST Tactiek FOside
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
24 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
63.5 gemiddelde waardering 54.3
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen adequate


2e minuut.
Lodeweges onderschept slim de pass. Farbár is nu in balbezit. Kudela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kudela krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Citerio met een sublieme pass. Kudela rent richting de bal. Lodeweges schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lodeweges krijgt een gele kaart. Kudela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domínguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berteloot rent richting de bal. Berteloot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Caramarin geeft een hoge lob. Lodeweges onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Královec zal de hoekschop nemen. Berteloot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rucki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Královec de bal. Královec probeert naar een medespeler te passen. Kudela rent richting de bal. Kudela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Královec is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Královec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šmicer geeft een hoge lob. Kudela springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Caramarin kopt de bal weg. Berteloot rent richting de bal. Berteloot probeert naar een medespeler te passen. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Jirák onderschept slim de pass. Jirák speelt de bal door. Klungelig pakt Horvath de bal. Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Farbár heeft problemen om de bal te vangen. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot probeert naar een medespeler te passen. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela haalt uit met een fantastische trap. Mikuš bokst de bal weg. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Aksnes verovert de bal door een tackle van achteren. Caramarin rent richting de bal. Caramarin met een sublieme pass. Berteloot rent richting de bal. Berteloot haalt uit met een fantastische trap. Mikuš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Caramarin speelt de bal door. Berteloot rent richting de bal. Mikulecký schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mikulecký krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksnes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Foldyna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jirák neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Funky Gorilla 0:1

34e minuut.
Šmicer rent richting de bal. Šmicer passt de bal in één keer door. Berteloot rent richting de bal. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC KRÁLOVO POLE - Funky Gorilla 1:1

39e minuut.
Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Lodeweges heeft problemen om de bal te vangen. Kudela rent richting de bal. Kudela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Funky Gorilla 2:1

43e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Šmicer probeert naar een medespeler te passen. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Funky Gorilla 3:1

45e minuut.
Šmicer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela rent richting de bal. Šmicer probeert naar een medespeler te passen. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KRÁLOVO POLE 41%, Funky Gorilla 59%.
FC KRÁLOVO POLE - Funky Gorilla 3:1

48e minuut.
Citerio verovert de bal door een tackle van achteren. Citerio geeft de bal voor. Kudela controleert de bal met de borst. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Horvath rent richting de bal. Aksnes rent richting de bal. Ernster verovert de bal door een tackle van achteren. Ernster geeft een hoge lob. Horvath maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Funky Gorilla 3:2

53e minuut.
Šmicer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmicer passt de bal in één keer door. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela passt de bal in één keer door. Daar is Berteloot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Funky Gorilla 4:2

60e minuut.
Caramarin passt de bal met de wreef. Šmicer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmicer passt de bal met de wreef. Kudela rent richting de bal. Kudela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Funky Gorilla 5:2

62e minuut.
Manolache geeft de bal voor. Farbár heeft problemen om de bal te vangen. Kudela verovert de bal door een tackle van achteren. Kudela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Funky Gorilla 6:2

64e minuut.
Královec is nu in balbezit. Královec met een sublieme pass. Kostkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela is nu in balbezit. Kudela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

69e minuut.
Královec met een sublieme pass. Šmicer probeert naar een medespeler te passen. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot haalt uit met een fantastische trap. Mikuš probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Foldyna is nu in balbezit. Aksnes geeft een hoge lob. Berteloot kopt de bal weg. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Mikulecký passt de bal zonder na te denken. Ernster geeft een hoge lob. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap. van Kerckhove probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Funky Gorilla 6:3

78e minuut.
Jirák rent richting de bal. Jirák passt de bal zonder na te denken. Foldyna rent richting de bal. Foldyna draait met de bal, schiet en ... van Kerckhove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Funky Gorilla 6:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KRÁLOVO POLE 44%, Funky Gorilla 56%.
FC KRÁLOVO POLE - Funky Gorilla 6:4