Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1. FC Pikovar Tábor HORNÍ ÚJEZD
442 (352) def Tactiek 2014
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 45.4
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Kaloč passt de bal met de wreef. Mureşan met een sublieme pass. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Pikovar Tábor - HORNÍ ÚJEZD 1:0

6e minuut.
Ezer geeft een hoge lob. Demirkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Gregorio verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Gregorio schiet op doel. Dahl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Chełkowski kopt de bal weg. Fořt heeft problemen om de bal te vangen. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik draait met de bal, schiet en ... Manso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Fernández Gregorio heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Gregorio met een sublieme pass. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Pikovar Tábor - HORNÍ ÚJEZD 2:0

39e minuut.
Kaloč is nu in balbezit. Kaloč speelt de bal door. Alameda met een sublieme pass. Bilbao rent richting de bal. Bilbao schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Stepanov rent richting de bal. Stepanov met een sublieme pass. Baran geeft een hoge lob. Bilbao rent richting de bal. Bilbao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Pikovar Tábor 39%, HORNÍ ÚJEZD 61%.
1. FC Pikovar Tábor - HORNÍ ÚJEZD 2:0

46e minuut.
Cardenal komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Alameda rent richting de bal. Alameda geeft een lange en hoge pass. Mürşüdov controleert de bal met de borst. Bilbao rent richting de bal. Bilbao haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Krukowiecki geeft een hoge lob. Alakotila geeft een lange en hoge pass. Kaloč heeft problemen om de bal te vangen. Çevik is nu in balbezit. Çevik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bilbao probeert naar een medespeler te passen. Fernández Gregorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Gregorio passt de bal in één keer door. Bilbao rent richting de bal. Bilbao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Le Lettre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mijatović geeft de bal voor. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Mureşan geeft de bal voor. Le Lettre kopt de bal weg. Mijatović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krukowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krukowiecki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bakolas neemt vlug de vrije trap. Daar is Bilbao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilbao geeft de bal voor. Fernández Gregorio maakt een snoekduik en kopt de bal. Dahl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Pikovar Tábor - HORNÍ ÚJEZD 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Pikovar Tábor 50%, HORNÍ ÚJEZD 50%.
1. FC Pikovar Tábor - HORNÍ ÚJEZD 3:0