Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Meadow road
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 27717
Kuřim FC Tennessee Titans
4-3-1-2 Tactiek Obrana
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50.1 gemiddelde waardering 63.1
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


15e minuut.
Shved is nu in balbezit. Janosch is nu in balbezit. Janosch passt de bal zonder na te denken. Shved is nu in balbezit. Shved draait met de bal, schiet en ... Casellas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Gerrard probeert naar een medespeler te passen. Kierzek is nu in balbezit. Martir onderschept slim de pass. De Battista is nu in balbezit. De Battista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - Tennessee Titans 1:0

22e minuut.
Kutnohorský kopt de bal weg. Scheubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheubeck passt de bal met de wreef. De Battista is nu in balbezit. De Battista geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bellia heeft problemen om de bal te vangen. Bellia geeft een lange en hoge pass. Öğüt controleert de bal met de borst. Rózsa rent richting de bal. Rózsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Booser verovert de bal door een tackle van achteren. Booser passt de bal in één keer door. Rózsa rent richting de bal. Rózsa heeft problemen om de bal te vangen. Rózsa draait met de bal, schiet en ... Casellas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuřim FC 50%, Tennessee Titans 50%.
Kuřim FC - Tennessee Titans 1:0

47e minuut.
Gerrard geeft de bal voor. Güner kopt de bal weg. Klungelig pakt Bellia de bal. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Cabrejos rent richting de bal. Cabrejos geeft een hoge lob. Janosch rent richting de bal. Rózsa is nu in balbezit. Rózsa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kuřim FC - Tennessee Titans 1:1

56e minuut.
Shved rent richting de bal. Booser is nu in balbezit. Öğüt onderschept slim de pass. Shved is nu in balbezit. Shved haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Gou trapt de bal weg. Kutnohorský kopt de bal weg. Shved bereikt de bal nog maar net als eerste. Shved draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - Tennessee Titans 1:2

73e minuut.
Rózsa onderschept slim de pass. Rózsa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Losna de bal. Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Losna passt de bal zonder na te denken. Martir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kierzek. Kierzek krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kierzek geeft een lange en hoge pass. Scheubeck is nu in balbezit. Shved verovert de bal door een tackle van achteren. Shved haalt uit met een fantastische trap. Casellas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - Tennessee Titans 1:3

86e minuut.
Janosch passt de bal met de wreef. Kierzek geeft een hoge lob. Shved is nu in balbezit. Shved schiet op doel. Casellas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Booser onderschept slim de pass. Booser passt de bal in één keer door. Shved is nu in balbezit. Shved schiet op doel. Casellas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - Tennessee Titans 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuřim FC 49%, Tennessee Titans 51%.
Kuřim FC - Tennessee Titans 1:4