Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Nissan Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 33093
Tennessee Titans SK Slavia Boskovice
Obrana Tactiek Šalamoun
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
19 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62 gemiddelde waardering 59.9
formidable Schieten very good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Muñoz Pérez probeert naar een medespeler te passen. Shved is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čekan. Shved is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Muñoz Pérez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - SK Slavia Boskovice 1:0

7e minuut.
Kleštil passt de bal met de wreef. Bosquier rent richting de bal. Muñoz Pérez begaat een overtreding. Muñoz Pérez krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Mazura speelt de bal door. Daar is Gucić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markopoulos speelt de bal door. Daar is Belda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Chalaris is nu in balbezit. Chalaris geeft een hoge lob. Shved kopt de bal weg. Belda rent richting de bal. Belda schiet op doel. Šťavel bokst de bal weg.

24e minuut.
Markopoulos probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez passt de bal met de wreef. Shved is nu in balbezit. Shved schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - SK Slavia Boskovice 2:0

27e minuut.
Smiorcăilă passt de bal in één keer door. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier passt de bal met de wreef. Gucić rent richting de bal. Gucić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Muñoz Pérez kopt de bal weg. Markopoulos geeft een lange en hoge pass. Belda is nu in balbezit. Belda draait met de bal, schiet en ... Šťavel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - SK Slavia Boskovice 3:0

33e minuut.
Bosquier rent richting de bal. Bosquier passt de bal in één keer door. Guerra rent richting de bal. Guerra geeft de bal voor. Santino springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Milin probeert naar een medespeler te passen. Mazura geeft de bal voor. Milin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santino is nu in balbezit. Santino schiet op doel. Gou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smiorcăilă is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tennessee Titans 53%, SK Slavia Boskovice 47%.
Tennessee Titans - SK Slavia Boskovice 3:0

46e minuut.
Guerra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kalhoťák komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Smiorcăilă controleert de bal met de borst. Smiorcăilă passt de bal met de wreef. Gucić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucić geeft een hoge lob. Santino rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kalhoťák neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Kalhoťák passt de bal zonder na te denken. Smiorcăilă rent richting de bal. Østrem begaat een overtreding. Østrem krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Østrem is nu in balbezit. Østrem geeft een hoge lob. Belda rent richting de bal. Belda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - SK Slavia Boskovice 4:0

56e minuut.
Mazura speelt de bal door. Smiorcăilă rent richting de bal. Smiorcăilă met een sublieme pass. Santino bereikt de bal nog maar net als eerste. Santino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Güner heeft problemen om de bal te vangen. Smiorcăilă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güner. Smiorcăilă raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bosquier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Milin rent richting de bal. Santino onderschept slim de pass. Santino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - SK Slavia Boskovice 4:1

58e minuut.
Bellia is nu in balbezit. Bellia geeft een lange en hoge pass. Čekan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shved bereikt de bal nog maar net als eerste. Shved haalt uit met een fantastische trap. Šťavel bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Markopoulos zal de hoekschop nemen. Muñoz Pérez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Shved schiet op doel. Rygiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Østrem geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Belda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Güner speelt de bal door. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin passt de bal met de wreef. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Muñoz Pérez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Shved bereikt de bal nog maar net als eerste. Shved passt de bal met de wreef. Markopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Markopoulos geeft een lange en hoge pass. Belda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - SK Slavia Boskovice 5:1

72e minuut.
Inworp. Thuận Hòa komt het veld opgelopen. Olejarczyk komt het veld opgelopen. Průcha komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Milin is nu in balbezit. Olejarczyk onderschept slim de pass. Olejarczyk passt de bal in één keer door. Thuận Hòa rent richting de bal. Thuận Hòa schiet op doel. Gou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Bellia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Muñoz Pérez kopt de bal weg. Vilkočinskas heeft problemen om de bal te vangen. Belda rent richting de bal. Belda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belda rent richting de bal. Kleštil onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Østrem zal de hoekschop nemen. Belda springt en kopt de bal. Šťavel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin geeft de bal voor. Belda probeert de bal met de borst te controleren. Belda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tennessee Titans - SK Slavia Boskovice 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tennessee Titans 52%, SK Slavia Boskovice 48%.
Tennessee Titans - SK Slavia Boskovice 6:1