Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Slavia Boskovice Louňovice pod Blaníkem
Šalamoun Tactiek 532
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 46.6
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Kalhoťák probeert naar een medespeler te passen. Fabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiola geeft een lange en hoge pass. Glos is nu in balbezit. Glos haalt uit met een fantastische trap. Šťavel bokst de bal weg.

8e minuut.
Kerić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Olejarczyk de bal onder controle te krijgen. Gucić speelt de bal door. Santino bereikt de bal nog maar net als eerste. Santino haalt uit met een fantastische trap. Ráš bokst de bal weg.

11e minuut.
Průcha verovert de bal door een tackle van achteren. Průcha geeft de bal voor. Santino kopt de bal weg. Gucić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mazura neemt de hoekschop. Santino krijgt zijn hoofd ertegen. Ráš bokst de bal weg. Zubáček heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bosquier passt de bal in één keer door. Daar is Santino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Ankeren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Bosquier kopt de bal weg. Olejarczyk rent richting de bal. Olejarczyk met een sublieme pass. Santino rent richting de bal. Santino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Čekan speelt de bal door. Mazura is nu in balbezit. Mazura passt de bal zonder na te denken. Santino rent richting de bal. Santino haalt uit met een fantastische trap. Ráš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Gucić haalt uit met een fantastische trap. Ráš probeert naar een medespeler te passen. Kalhoťák met een sublieme pass. Olejarczyk is nu in balbezit. Olejarczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kalhoťák is nu in balbezit. Kalhoťák passt de bal met de wreef. Santino rent richting de bal. Santino schiet op doel. Ráš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - Louňovice pod Blaníkem 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slavia Boskovice 38%, Louňovice pod Blaníkem 62%.
SK Slavia Boskovice - Louňovice pod Blaníkem 1:0

48e minuut.
Průcha probeert naar een medespeler te passen. Čekan geeft de bal voor. Olejarczyk is nu in balbezit. Olejarczyk draait met de bal, schiet en ... Ráš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - Louňovice pod Blaníkem 2:0

68e minuut.
Vilkočinskas geeft de bal voor. Gucić rent richting de bal. Apers begaat een overtreding. Apers krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buňka de bal. Gucić rent richting de bal. Gucić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Thuận Hòa komt het veld opgelopen. Kleštil komt het veld opgelopen. Rincon komt het veld opgelopen. Smiorcăilă komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Smiorcăilă de bal. Smiorcăilă probeert naar een medespeler te passen. Rincon speelt de bal door. Olejarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejarczyk schiet op doel. Ráš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Mazura passt de bal in één keer door. Bosquier geeft een hoge lob. Zubáček is nu in balbezit. Smiorcăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Smiorcăilă schiet op doel. Paal! Ráš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slavia Boskovice 30%, Louňovice pod Blaníkem 70%.
SK Slavia Boskovice - Louňovice pod Blaníkem 2:0