Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:43
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Saimiho Chrám
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 21191
Saimi Angels Vizovští ogaři
mlata Tactiek 532m
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
62.6 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Fajt passt de bal met de wreef. Tereščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereščák speelt de bal door. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík draait met de bal, schiet en ... Szczerbaniewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Tereščák passt de bal met de wreef. Fajt rent richting de bal. Fajt speelt de bal door. Fábera is nu in balbezit. Fábera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Santórum met een sublieme pass. Douděra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl geeft een lange en hoge pass. Kołomyjski maakt een snoekduik en kopt de bal. Aprili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Záviska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Douděra is nu in balbezit. Douděra passt de bal in één keer door. Fajt rent richting de bal. Fajt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Záviska is nu in balbezit. Záviska geeft de bal voor. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík schiet op doel. Szczerbaniewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Vizovští ogaři 1:0

37e minuut.
Fajt speelt de bal door. Tereščák is nu in balbezit. Tereščák passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rychlík de bal. Rychlík geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tereščák is nu in balbezit. Heggem verovert de bal door een tackle van achteren. Heggem geeft een lange en hoge pass. Grulski is nu in balbezit. Grulski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 47%, Vizovští ogaři 53%.
Saimi Angels - Vizovští ogaři 1:0

46e minuut.
Tauský komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereščák rent richting de bal. Detal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tereščák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tauský neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Vizovští ogaři 2:0

61e minuut.
Grulski passt de bal met de wreef. Otero Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fajt. Fajt krijgt een gele kaart. Otero Álvarez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tokuç komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Fajt onderschept slim de pass. Fajt geeft een lange en hoge pass. Rychlík kopt de bal weg. Fábera rent richting de bal. Fábera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fajt probeert naar een medespeler te passen. Tereščák rent richting de bal. Met opzet legt Heggem zijn tegenspeler op de grond. Heggem krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Culebras Arenas is nu in balbezit. Fajt maakt een afschuwelijke overtreding. Culebras Arenas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duta komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Fajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajt geeft de bal voor. Rychlík rent richting de bal. Rychlík haalt uit met een fantastische trap. Szczerbaniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - Vizovští ogaři 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 50%, Vizovští ogaři 50%.
Saimi Angels - Vizovští ogaři 3:0