Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kyuubi eSport FC Tuchel
442 Tactiek 4231
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 43.5
average Schieten good
average Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Severa passt de bal in één keer door. Doseděl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portillo. Doseděl raakt geblesseerd tijdens het duel. Melichar komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Smilek is nu in balbezit. Smilek geeft een hoge lob. Hůlka kopt de bal weg. Klungelig pakt Mérő de bal. Mérő draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vojtíšek heeft problemen om de bal te vangen. Severa is nu in balbezit. Severa geeft een lange en hoge pass. Doseděl heeft problemen om de bal te vangen. Doseděl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru passt de bal met de wreef. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrantonio rent richting de bal. Mastrantonio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mastrantonio rent richting de bal. Smilek is nu in balbezit. Mastrantonio onderschept slim de pass. Mastrantonio draait met de bal, schiet en ... Maštalíř maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyuubi eSport FC - Tuchel 0:1

18e minuut.
Sochacki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duy Hải komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Maghiaru onderschept slim de pass. Maghiaru passt de bal zonder na te denken. Vojtíšek geeft een hoge lob. Mastrantonio is nu in balbezit. Mastrantonio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Maghiaru geeft een lange en hoge pass. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru probeert naar een medespeler te passen. Mastrantonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrantonio draait met de bal, schiet en ... Maštalíř verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyuubi eSport FC - Tuchel 0:2

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Bálek de bal onder controle te krijgen. Mastrantonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrantonio passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vojtíšek de bal. Vojtíšek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Frištenský speelt de bal door. Klungelig pakt Duy Hải de bal. Duy Hải speelt de bal door. Mastrantonio is nu in balbezit. Mastrantonio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mastrantonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrantonio schiet op doel. Hillar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vojtíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojtíšek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Frištenský passt de bal in één keer door. Vojtíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojtíšek speelt de bal door. Mastrantonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrantonio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyuubi eSport FC - Tuchel 0:3

38e minuut.
Vojtíšek passt de bal met de wreef. Duy Hải geeft de bal voor. Partík heeft problemen om de bal te vangen. Mastrantonio rent richting de bal. Mastrantonio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyuubi eSport FC - Tuchel 0:4

40e minuut.
Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő speelt de bal door. Mastrantonio rent richting de bal. Mastrantonio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kyuubi eSport FC - Tuchel 0:5

45e minuut.
Mérő passt de bal in één keer door. Mastrantonio heeft problemen om de bal te vangen. Mastrantonio passt de bal met de wreef. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyuubi eSport FC 69%, Tuchel 31%.
Kyuubi eSport FC - Tuchel 0:5

49e minuut.
Mérő geeft de bal voor. Mastrantonio kopt de bal weg. Daar is Mérő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastrantonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrantonio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Vojtíšek is nu in balbezit. Vojtíšek met een sublieme pass. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrantonio is nu in balbezit. Mastrantonio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Doru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Smilek heeft problemen om de bal te vangen. Mastrantonio is nu in balbezit. Mastrantonio haalt uit met een fantastische trap. Maštalíř bokst de bal weg.

70e minuut.
Duy Hải onderschept slim de pass. Duy Hải geeft een lange en hoge pass. Doru kopt de bal weg. Mastrantonio is nu in balbezit. Mastrantonio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyuubi eSport FC - Tuchel 0:6

73e minuut.
Mastrantonio onderschept slim de pass. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải passt de bal zonder na te denken. Mastrantonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrantonio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Duy Hải geeft de bal voor. Klungelig pakt Smilek de bal. Mastrantonio rent richting de bal. Mastrantonio draait met de bal, schiet en ... Maštalíř werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mérő met een sublieme pass. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải geeft de bal voor. Mastrantonio heeft problemen om de bal te vangen. Mastrantonio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyuubi eSport FC 83%, Tuchel 17%.
Kyuubi eSport FC - Tuchel 0:6