Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Anfield Road
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17672
1892 Liverpool FC Kyuubi eSport FC
RED Power Tactiek 442
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
53 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 29.3
formidable Schieten weak
very good Passen average
average Verdedigen adequate


7e minuut.
Bonastre onderschept slim de pass. Bonastre passt de bal met de wreef. Póta is nu in balbezit. Bonastre rent richting de bal. Bonastre schiet op doel. Maštalíř bokst de bal weg. Smilek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 1:0

8e minuut.
Doseděl passt de bal in één keer door. Uzel is nu in balbezit. Uzel probeert naar een medespeler te passen. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 2:0

10e minuut.
Dobrinoiu kopt de bal weg. Daar is Bonastre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Póta is nu in balbezit. Póta schiet op doel. Maštalíř probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Tahirli geeft de bal voor. Póta springt en kopt de bal. Maštalíř probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Póta probeert de bal met de borst te controleren. Hillar is nu in balbezit. Póta onderschept slim de pass. Póta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 3:0

16e minuut.
Bonastre probeert naar een medespeler te passen. Póta rent richting de bal. Póta passt de bal met de wreef. Kastelán is nu in balbezit. Kastelán haalt uit met een fantastische trap. Maštalíř bokst de bal weg. Daar is Smilek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Maštalíř werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 4:0

21e minuut.
Świerniak speelt de bal door. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Smilek bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta onderschept slim de pass. Póta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 5:0

23e minuut.
Klungelig pakt Severa de bal. Bonastre onderschept slim de pass. Bonastre geeft een lange en hoge pass. Póta rent richting de bal. Póta draait met de bal, schiet en ... Maštalíř bokst de bal weg.

25e minuut.
Świerniak met een sublieme pass. Kastelán is nu in balbezit. Kastelán passt de bal zonder na te denken. Bonastre rent richting de bal. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Maštalíř probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Passadore met een sublieme pass. Daar is Dobrinoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrinoiu geeft een hoge lob. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta schiet op doel. Maštalíř verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 6:0

29e minuut.
Bonastre heeft problemen om de bal te vangen. Bonastre met een sublieme pass. Kastelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta rent richting de bal. Póta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 7:0

31e minuut.
Dobrinoiu kopt de bal weg. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre passt de bal met de wreef. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta haalt uit met een fantastische trap. Maštalíř kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bimalbirua zal de hoekschop nemen. Daar is Bonastre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hillar rent richting de bal. Bonastre onderschept slim de pass. Bonastre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hillar met een harde bal richting middenveld. Świerniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Melichar de bal. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bimalbirua onderschept slim de pass. Bimalbirua met een sublieme pass. Póta heeft problemen om de bal te vangen. Póta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 8:0

39e minuut.
Kastelán kopt de bal weg. Póta is nu in balbezit. Świerniak met een sublieme pass. Kastelán is nu in balbezit. Kastelán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tahirli passt de bal met de wreef. Bonastre rent richting de bal. Bonastre passt de bal in één keer door. Póta is nu in balbezit. Póta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Świerniak onderschept slim de pass. Świerniak passt de bal zonder na te denken. Kastelán is nu in balbezit. Póta rent richting de bal. Póta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 29%, Kyuubi eSport FC 71%.
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 8:0

46e minuut.
Bimalbirua geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Smilek de bal. Póta is nu in balbezit. Póta schiet op doel. Maštalíř probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 9:0

49e minuut.
Dobrinoiu passt de bal zonder na te denken. Bonastre is nu in balbezit. Hillar is nu in balbezit. Bonastre onderschept slim de pass. Bonastre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre schiet op doel. Maštalíř verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Melichar bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta verovert de bal door een tackle van achteren. Smilek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Póta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Póta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 10:0

51e minuut.
Rampáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampáček passt de bal zonder na te denken. Tahirli controleert de bal met de borst. Doseděl rent richting de bal. Doseděl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Póta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smilek. Póta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smilek heeft problemen om de bal te vangen. Świerniak wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Dobrinoiu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bonastre de bal. Bonastre met een sublieme pass. Póta is nu in balbezit. Póta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 11:0

54e minuut.
Uzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelán onderschept slim de pass. Kastelán passt de bal in één keer door. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Kastelán is nu in balbezit. Tahirli probeert naar een medespeler te passen. Póta rent richting de bal. Póta schiet op doel. Hillar probeert de bal aan de voet te houden. Maštalíř bokst de bal weg. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 12:0

58e minuut.
Kastelán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tahirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahirli geeft een lange en hoge pass. Póta rent richting de bal. Póta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 13:0

61e minuut.
Bimalbirua probeert naar een medespeler te passen. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta draait met de bal, schiet en ... Hillar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 14:0

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smilek met een harde bal richting middenveld. Bimalbirua kopt de bal weg. Daar is Póta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Póta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bonastre verovert de bal door een tackle van achteren. Bonastre speelt de bal door. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta schiet op doel. Maštalíř maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 15:0

66e minuut.
Kastelán verovert de bal door een tackle van achteren. Tahirli rent richting de bal. Tahirli probeert naar een medespeler te passen. Póta is nu in balbezit. Póta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Petrelis met een sublieme pass. Klungelig pakt Szmidt de bal. Szmidt geeft een hoge lob. Póta is nu in balbezit. Póta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Bonastre rent richting de bal. Bonastre probeert naar een medespeler te passen. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta schiet op doel. Maštalíř probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 16:0

69e minuut.
Bonastre passt de bal zonder na te denken. Bimalbirua rent richting de bal. Bimalbirua geeft de bal voor. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta haalt uit met een fantastische trap. Maštalíř bokst de bal weg.

72e minuut.
Uzel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tahirli met een snelle inworp. Kastelán rent richting de bal. Kastelán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Rampáček passt de bal zonder na te denken. Świerniak met een sublieme pass. Póta rent richting de bal. Póta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Póta is nu in balbezit. Póta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 17:0

79e minuut.
Dobrinoiu kopt de bal weg. Póta rent richting de bal. Kastelán is nu in balbezit. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 18:0

83e minuut.
Klungelig pakt Bonastre de bal. Bonastre geeft een hoge lob. Melichar kan de bal niet met de borst controleren. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta haalt uit met een fantastische trap. Maštalíř bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 19:0

88e minuut.
Passadore passt de bal in één keer door. Bimalbirua heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Bonastre rent richting de bal. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Melichar verovert de bal door een tackle van achteren. Melichar probeert naar een medespeler te passen. Bimalbirua speelt de bal door. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 18%, Kyuubi eSport FC 82%.
1892 Liverpool FC - Kyuubi eSport FC 20:0