Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stahl Brandenburg Anarchia Karlsruhe
Cardaso 4-4-2 C2 Tactiek 4-3-1l-2-stand
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
71.9 gemiddelde waardering 71.2
formidable Schieten formidable
incredible Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Derda speelt de bal door. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Truie speelt de bal door. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ... Veit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Riedle is nu in balbezit. Riedle passt de bal met de wreef. Bad Boy is nu in balbezit. Bad Boy geeft de bal voor. Ben-Hatira maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Käsler rent richting de bal. Bagusch begaat een overtreding. Bagusch krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Woydt geeft de bal voor. Salazar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mejía. Mejía krijgt een gele kaart.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crespo komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Przyziółkiewicz neemt vlug de vrije trap. Salazar kopt de bal weg. Ende rent richting de bal. Ende haalt uit met een fantastische trap. Veit probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Bagusch rent richting de bal. Bagusch geeft de bal voor. Käsler geeft een hoge lob. Ende krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Käsler probeert de bal met de borst te controleren. Riedle is nu in balbezit. Crespo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crespo krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Truie kopt de bal weg. Klungelig pakt Qarayev de bal. Ende is nu in balbezit. Ende draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Anarchia Karlsruhe 1:0

40e minuut.
Ben-Hatira passt de bal met de wreef. Bad Boy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crespo. Crespo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Riedle probeert de bal met de borst te controleren. Zaurynas onderschept slim de pass. Zaurynas speelt de bal door. Ende rent richting de bal. Ende draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stahl Brandenburg 41%, Anarchia Karlsruhe 59%.
Stahl Brandenburg - Anarchia Karlsruhe 1:0

49e minuut.
Qarayev geeft de bal voor. Bad Boy is nu in balbezit. Bad Boy passt de bal met de wreef. Riedle bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Poeche probeert naar een medespeler te passen. Druck komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Chapa Quente komt het veld opgelopen. Wrage komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pietsch is nu in balbezit. Pietsch probeert naar een medespeler te passen. Bad Boy is nu in balbezit. Bad Boy geeft een lange en hoge pass. Wrage springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalla komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stahl Brandenburg 41%, Anarchia Karlsruhe 59%.
Stahl Brandenburg - Anarchia Karlsruhe 1:0