Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer Crew Fambach
abw 5 Tactiek kreation3
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
72.2 gemiddelde waardering 73.5
outstanding Schieten formidable
formidable Passen incredible
incredible Verdedigen incredible


5e minuut.
Babenco met een sublieme pass. Völzow kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert von Büren de bal onder controle te krijgen. Güttler rent richting de bal. Güttler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Chaves Vila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eichholz met een sublieme pass. Daulon geeft de bal voor. Güttler is nu in balbezit. Güttler haalt uit met een fantastische trap. Bac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Güttler is nu in balbezit. Güttler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer Crew - Fambach 1:0

9e minuut.
Inworp. Ilzhöfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zundl met een sublieme pass. Klungelig pakt Jendrek de bal. Jendrek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Isierte kopt de bal weg. Ilzhöfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilzhöfer geeft een hoge lob. Sallinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayer Crew - Fambach 1:1

23e minuut.
Daulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Daulon probeert naar een medespeler te passen. Lais is nu in balbezit. Lais geeft een hoge lob. Güttler maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zundl passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jendrek de bal. Jendrek geeft de bal voor. Sallinger is nu in balbezit. Sallinger draait met de bal, schiet en ... Babenco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
von Büren geeft een hoge lob. Isierte probeert de bal met de borst te controleren. Kuroś is nu in balbezit. Daulon geeft de bal voor. Völzow springt en kopt de bal. Bac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Zundl met een sublieme pass. Chaves Vila rent richting de bal. Chaves Vila speelt de bal door. Lais bereikt de bal nog maar net als eerste. Lais schiet op doel. Bac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Völzow bereikt de bal nog maar net als eerste. Völzow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer Crew - Fambach 2:1

39e minuut.
Chaves Vila geeft een lange en hoge pass. Lais bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichholz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Eichholz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lais is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chaves Vila zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Lais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lais haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer Crew 54%, Fambach 46%.
Bayer Crew - Fambach 2:1

51e minuut.
Lais bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van von Büren. Lais raakt geblesseerd tijdens het duel. Fujdiar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lais bereikt de bal nog maar net als eerste. Lais geeft een hoge lob. Güttler is nu in balbezit. Güttler haalt uit met een fantastische trap. Bac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Völzow rent richting de bal. Völzow schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer Crew - Fambach 3:1

53e minuut.
Fujdiar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lais met een sublieme pass. Güttler heeft problemen om de bal te vangen. Güttler haalt uit met een fantastische trap. Bac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Sallinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroś rent richting de bal. Isierte maakt een afschuwelijke overtreding. Isierte krijgt een gele kaart. Kuroś raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kuroś kan niet meer verder spelen. Miśkowiec komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Lais rent richting de bal. Lais geeft de bal voor. von Büren onderschept slim de pass. Güttler is nu in balbezit. Güttler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Jendrek geeft de bal voor. Sallinger rent richting de bal. Spickenagel verovert de bal door een tackle van achteren. Spickenagel probeert naar een medespeler te passen. Zundl geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Inworp. Boros komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lais rent richting de bal. Inworp. Lais zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Güttler geeft een lange en hoge pass. Boros springt en kopt de bal. Bac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Fujdiar rent richting de bal. Fujdiar passt de bal zonder na te denken. Güttler is nu in balbezit. Güttler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer Crew - Fambach 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer Crew 44%, Fambach 56%.
Bayer Crew - Fambach 4:1