Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:47
  • Competitiewedstrijd: Bundesliga
  • Stadion: Halloren-Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 52451
Halloren Fargo Kicks
09.1. F D Z N gH Tactiek Urho541Minus2Lb
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
70.8 gemiddelde waardering 71.9
formidable Schieten formidable
formidable Passen incredible
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Świniorek is nu in balbezit. Świniorek probeert naar een medespeler te passen. Bache probeert naar een medespeler te passen. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Românaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Świniorek is nu in balbezit. Świniorek geeft een hoge lob. Díaz Neira krijgt zijn hoofd ertegen. Wyns maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halloren - Fargo Kicks 0:1

21e minuut.
Wyns met een sublieme pass. Klungelig pakt Stefaniak de bal. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Skenderov geeft een lange en hoge pass. Świniorek is nu in balbezit. Świniorek passt de bal met de wreef. Díaz Neira rent richting de bal. Díaz Neira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Díaz Neira. Díaz Neira krijgt een gele kaart. Sanson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zeqo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halloren 55%, Fargo Kicks 45%.
Halloren - Fargo Kicks 0:1

49e minuut.
Picardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Picardo geeft een lange en hoge pass. Hilmarsson is nu in balbezit. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. Marí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Halloren - Fargo Kicks 1:1

56e minuut.
Leeuwen probeert naar een medespeler te passen. Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka probeert naar een medespeler te passen. Liljefors is nu in balbezit. Liljefors draait met de bal, schiet en ... Marí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Kózka probeert naar een medespeler te passen. Liljefors rent richting de bal. Kaim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaim krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Boldt speelt de bal door. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş speelt de bal door. Díaz Neira is nu in balbezit. Díaz Neira draait met de bal, schiet en ... Wyns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palica komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Invernizzi probeert naar een medespeler te passen. Leeuwen rent richting de bal. Leeuwen speelt de bal door. Liljefors rent richting de bal. Liljefors haalt uit met een fantastische trap. Marí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Marí speelt de bal door. Zeqo kopt de bal weg. Świniorek is nu in balbezit. Świniorek geeft de bal voor. Díaz Neira springt en kopt de bal. Wyns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Boldt is nu in balbezit. Boldt geeft een hoge lob. Românaş rent richting de bal. Românaş geeft een lange en hoge pass. Díaz Neira krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Românaş rent richting de bal. Bocquet rent richting de bal. Românaş onderschept slim de pass. Românaş geeft een lange en hoge pass. Díaz Neira krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halloren - Fargo Kicks 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halloren 55%, Fargo Kicks 45%.
Halloren - Fargo Kicks 1:2