Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:44
  • Competitiewedstrijd: Bundesliga
  • Stadion: Fargo Kicks Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 28985
Fargo Kicks Stahl Brandenburg
Urho541Minus1b Tactiek Goal4
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
70 gemiddelde waardering 71
excellent Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Truie met een sublieme pass. Ende rent richting de bal. Fassbinder legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ende raakt geblesseerd tijdens het duel. Ende legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Käsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Käsler probeert naar een medespeler te passen. Ende rent richting de bal. Ende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Stahl Brandenburg 0:1

20e minuut.
Przyziółkiewicz kopt de bal weg. Truie is nu in balbezit. Truie passt de bal met de wreef. Daar is Jelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ende is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda rent richting de bal. Käsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Käsler geeft een hoge lob. Ende maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz Neira komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Käsler is nu in balbezit. Käsler passt de bal zonder na te denken. Derda speelt de bal door. Truie geeft een lange en hoge pass. Ende krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stefaniak komt het veld opgelopen. Druck neemt de hoekschop. Marí werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Ende de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Stahl Brandenburg 0:2

36e minuut.
Boldt heeft problemen om de bal te vangen. Ganchegui geeft een hoge lob. Kaim controleert de bal met de borst. Käsler is nu in balbezit. Käsler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Druck passt de bal zonder na te denken. Truie speelt de bal door. Käsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Käsler geeft de bal voor. Ende maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 64%, Stahl Brandenburg 36%.
Fargo Kicks - Stahl Brandenburg 0:2

59e minuut.
Klungelig pakt Przyziółkiewicz de bal. Przyziółkiewicz geeft een hoge lob. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende draait met de bal, schiet en ... Marí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Stahl Brandenburg 0:3

62e minuut.
Świniorek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przyziółkiewicz. Świniorek raakt geblesseerd tijdens het duel. Woydt komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Jelescu speelt de bal door. Stefaniak is nu in balbezit. Stefaniak geeft een hoge lob. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Tilea komt het veld opgelopen. Palica komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kaim geeft de bal voor. Tilea kopt de bal weg. Zaurynas heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira schiet op doel. Horníček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Świniorek met de inworp. Derda rent richting de bal. Zeqo begaat een overtreding. Zeqo krijgt een gele kaart.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Românaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Świniorek geeft een hoge lob. Díaz Neira maakt een snoekduik en kopt de bal. Horníček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 53%, Stahl Brandenburg 47%.
Fargo Kicks - Stahl Brandenburg 0:3