Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zaubersturm Gaulixum
5*3*2*Mod Tactiek 4-2-2-FL-1
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 66.8
very good Schieten outstanding
very good Passen outstanding
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Faltinath rent richting de bal. Faltinath passt de bal met de wreef. MacKeggie is nu in balbezit. Caranicolov verovert de bal door een tackle van achteren. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. Wysopal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Mörtel rent richting de bal. Ilhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilhan passt de bal met de wreef. Faltinath bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltinath geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wohlfarth geeft een hoge lob. Klungelig pakt MacKeggie de bal. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Gaulixum 0:1

9e minuut.
Ilhan kopt de bal weg. Klungelig pakt Altmayer de bal. Altmayer passt de bal zonder na te denken. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. Wysopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Wohlfarth met een sublieme pass. Altmayer heeft problemen om de bal te vangen. Altmayer geeft de bal voor. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. Wysopal bokst de bal weg.

15e minuut.
Faltinath rent richting de bal. Madej begaat een overtreding. Faltinath is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leitner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wohlfarth kopt de bal weg. Klungelig pakt Borén de bal. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Wohlfarth is nu in balbezit. Klungelig pakt Wohlfarth de bal. Wohlfarth probeert naar een medespeler te passen. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Madej geeft een hoge lob. Gdeszyński geeft een hoge lob. Iken kopt de bal weg. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Păcălici is nu in balbezit. Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Reitgaßl bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitgaßl draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaubersturm - Gaulixum 1:1

43e minuut.
Wysopal met een sublieme pass. Faltinath kopt de bal weg. Nisawi rent richting de bal. Caranicolov onderschept slim de pass. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. Wysopal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Leitner rent richting de bal. Leitner passt de bal met de wreef. Faltinath met een sublieme pass. Wohlfarth rent richting de bal. Wohlfarth geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 78%, Gaulixum 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zaubersturm - Gaulixum 1:1

51e minuut.
Madej bereikt de bal nog maar net als eerste. Madej passt de bal met de wreef. Tấn Thành geeft een hoge lob. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. Wysopal bokst de bal weg.

54e minuut.
Păcălici is nu in balbezit. Păcălici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schitelea de bal. Reitgaßl verovert de bal door een tackle van achteren. Reitgaßl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Faltinath bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltinath speelt de bal door. Altmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Altmayer geeft de bal voor. Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Altmayer passt de bal zonder na te denken. Faltinath heeft problemen om de bal te vangen. Faltinath speelt de bal door. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Altmayer rent richting de bal. Altmayer geeft de bal voor. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. Wysopal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Gaulixum 1:2

70e minuut.
Leitner passt de bal zonder na te denken. Altmayer is nu in balbezit. Altmayer passt de bal met de wreef. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Altmayer is nu in balbezit. Altmayer probeert naar een medespeler te passen. Wohlfarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfarth geeft een hoge lob. Caranicolov springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Morais geeft een lange en hoge pass. Inworp. Faltinath met een snelle inworp. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner geeft de bal voor. Wysopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Madej is nu in balbezit. Ilhan verovert de bal door een tackle van achteren. Ilhan speelt de bal door. Faltinath geeft de bal voor. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Faltinath met een sublieme pass. Altmayer probeert naar een medespeler te passen. Wohlfarth rent richting de bal. Wohlfarth geeft een lange en hoge pass. Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Altmayer is nu in balbezit. Faltinath bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltinath probeert naar een medespeler te passen. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Leitner met een sublieme pass. Faltinath bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltinath geeft een lange en hoge pass. Caranicolov springt en kopt de bal. Wysopal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Gaulixum 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 69%, Gaulixum 31%.
Zaubersturm - Gaulixum 1:3