Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Hackentritt SV Hemsen
K3 Tactiek 2
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 42.3
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen goed
formidabel Verdedigen goed


5e minuut.
Prota rent richting de bal. Salmenniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdinger verovert de bal door een tackle van achteren. Erdinger geeft een hoge lob. Sand maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - SV Hemsen 1:0

13e minuut.
Erdinger onderschept slim de pass. Erdinger passt de bal in één keer door. Prota is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola onderschept slim de pass. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - SV Hemsen 2:0

23e minuut.
Degli Esposti Fragola controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Freischmidt komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Mannino geeft een hoge lob. Käpyaho kopt de bal weg. Mogiełka probeert de bal aan de voet te houden. Sand is nu in balbezit. Sand haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sergio rent richting de bal. Degli Esposti Fragola verovert de bal door een tackle van achteren. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Zhivkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - SV Hemsen 3:0

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Degli Esposti Fragola stond buitenspel. Grelich komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Freischmidt met een snelle inworp. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo passt de bal zonder na te denken. Freischmidt geeft de bal voor. Grelich springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Hackentritt 39%, SV Hemsen 61%.
Fortuna Hackentritt - SV Hemsen 3:0

49e minuut.
Klungelig pakt Erdinger de bal. Erdinger geeft een lange en hoge pass. Sand bereikt de bal nog maar net als eerste. Sand haalt uit met een fantastische trap. Zhivkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - SV Hemsen 4:0

54e minuut.
Erdinger geeft een lange en hoge pass. Sand kopt de bal weg. Grelich is nu in balbezit. Grelich draait met de bal, schiet en ... Zhivkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - SV Hemsen 5:0

70e minuut.
Sosin rent richting de bal. Gözüaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Gözüaçık geeft een hoge lob. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Erdinger heeft problemen om de bal te vangen. Erdinger geeft de bal voor. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich draait met de bal, schiet en ... Zhivkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - SV Hemsen 6:0

75e minuut.
Perlitz met een sublieme pass. Klungelig pakt Mannino de bal. Erdinger speelt de bal door. Sand bereikt de bal nog maar net als eerste. Sand schiet op doel. Zhivkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - SV Hemsen 7:0

76e minuut.
Kostelník komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Freischmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Freischmidt met een sublieme pass. Sand is nu in balbezit. Sand schiet op doel. Zhivkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - SV Hemsen 8:0

90e minuut.
Freischmidt rent richting de bal. Käpyaho rent richting de bal. Freischmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Freischmidt geeft de bal voor. Grelich krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Hackentritt - SV Hemsen 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Hackentritt 27%, SV Hemsen 73%.
Fortuna Hackentritt - SV Hemsen 9:0