Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zaubersturm Dynamo Deutscheinsiedel
5*3*2*Mod Tactiek 442 klassisch
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
54.7 gemiddelde waardering 65.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Madej probeert naar een medespeler te passen. Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vinček krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Maravilhosa heeft problemen om de bal te vangen. Maravilhosa speelt de bal door. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Wysopal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Dynamo Deutscheinsiedel 0:1

22e minuut.
Piero geeft de bal voor. Maravilhosa met een sublieme pass. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Dynamo Deutscheinsiedel 0:2

25e minuut.
Netzer rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pipia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duy Hải springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Dynamo Deutscheinsiedel 0:3

26e minuut.
Păcălici passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Morais de bal. Pipia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipia geeft de bal voor. Klungelig pakt Nisawi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Dynamo Deutscheinsiedel 0:4

29e minuut.
Nisawi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pipia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ohlew geeft de bal voor. Netzer springt en kopt de bal. Wysopal bokst de bal weg. Nisawi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Dynamo Deutscheinsiedel 0:5

32e minuut.
Păcălici met een snelle inworp. Madej is nu in balbezit. Madej met een sublieme pass. Klungelig pakt Reitgaßl de bal. Reitgaßl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Madej onderschept slim de pass. Madej met een sublieme pass. Iken met een sublieme pass. Penza is nu in balbezit. Penza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Duy Hải schiet op doel. Na een snelle pass probeert Borén de bal onder controle te krijgen. Maravilhosa probeert naar een medespeler te passen. Duy Hải heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hải schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Maravilhosa passt de bal in één keer door. Pipia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipia passt de bal met de wreef. Netzer is nu in balbezit. Netzer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 61%, Dynamo Deutscheinsiedel 39%.
Zaubersturm - Dynamo Deutscheinsiedel 0:5

47e minuut.
Penza heeft problemen om de bal te vangen. Reitgaßl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă begaat een overtreding. Reitgaßl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madej komt bij de bal en schiet. Ruiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Maravilhosa is nu in balbezit. Maravilhosa geeft een hoge lob. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer draait met de bal, schiet en ... Wysopal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Nisawi verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi speelt de bal door. Maravilhosa geeft een hoge lob. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Vinček de bal. Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinček schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vinček is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Nisawi probeert de bal met de borst te controleren. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi maakt een afschuwelijke overtreding. Nisawi krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Borén onderschept slim de pass. Borén geeft een hoge lob. Reitgaßl bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitgaßl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pipia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipia passt de bal in één keer door. Maravilhosa heeft problemen om de bal te vangen. Maravilhosa geeft de bal voor. Netzer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wysopal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Dynamo Deutscheinsiedel 0:6

70e minuut.
Maravilhosa rent richting de bal. Maravilhosa probeert naar een medespeler te passen. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải schiet op doel. Wysopal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Dynamo Deutscheinsiedel 0:7

72e minuut.
Mörtel is nu in balbezit. Mörtel geeft de bal voor. Pipia rent richting de bal. Pipia geeft een hoge lob. Duy Hải krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Dynamo Deutscheinsiedel 0:8

73e minuut.
Pleavă rent richting de bal. Pleavă passt de bal in één keer door. Maravilhosa rent richting de bal. Maravilhosa geeft een lange en hoge pass. Netzer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nisawi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Dynamo Deutscheinsiedel 0:9

78e minuut.
Maravilhosa rent richting de bal. Maravilhosa passt de bal met de wreef. Pipia is nu in balbezit. Netzer is nu in balbezit. Netzer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Maravilhosa is nu in balbezit. Maravilhosa geeft de bal voor. Netzer rent richting de bal. Netzer draait met de bal, schiet en ... Wysopal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Dynamo Deutscheinsiedel 0:10

86e minuut.
Klungelig pakt Pipia de bal. Pipia met een sublieme pass. Maravilhosa speelt de bal door. Netzer is nu in balbezit. Netzer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pipia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morais legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pipia raakt geblesseerd tijdens het duel. Duy Hải legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Iken met een snelle inworp. Madej geeft een hoge lob. Piero is nu in balbezit. Reitgaßl verovert de bal door een tackle van achteren. Reitgaßl draait met de bal, schiet en ... Ruiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 66%, Dynamo Deutscheinsiedel 34%.
Zaubersturm - Dynamo Deutscheinsiedel 0:10