Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bishop bashers the-physicals
bloodystupid Tactiek 523_1.0
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
52.7 gemiddelde waardering 56.5
solid Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Parisi onderschept slim de pass. Parisi geeft de bal voor. Cisak kopt de bal weg. Grosics is nu in balbezit. Grosics draait met de bal, schiet en ... Matamales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cisak is nu in balbezit. Cisak schiet op doel. Matamales bokst de bal weg.

8e minuut.
Cisak is nu in balbezit. Cisak geeft een lange en hoge pass. Valero is nu in balbezit. Grosics bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - the-physicals 0:1

13e minuut.
Dauengauer speelt de bal door. Spargel heeft problemen om de bal te vangen. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero onderschept slim de pass. Valero schiet op doel. Matamales bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - the-physicals 0:2

19e minuut.
Gerolsberg passt de bal zonder na te denken. Cimarusti is nu in balbezit. Parisi begaat een overtreding. Cimarusti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gerolsberg komt bij de bal en schiet. Navarrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - the-physicals 1:2

21e minuut.
Märten passt de bal zonder na te denken. Koumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumis passt de bal zonder na te denken. Cimarusti is nu in balbezit. Cimarusti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Cisak de bal. Cisak kopt de bal weg. Daar is Gromadzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grosics bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - the-physicals 1:3

24e minuut.
Grosics probeert de bal aan de voet te houden. Dauengauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero onderschept slim de pass. Valero draait met de bal, schiet en ... Matamales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - the-physicals 1:4

29e minuut.
Inworp. Barbieri met een snelle inworp. Märten rent richting de bal. Stone met een sublieme pass. Märten geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cisak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gromadzki rent richting de bal. Gromadzki passt de bal met de wreef. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero draait met de bal, schiet en ... Matamales bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bishop bashers 61%, the-physicals 39%.
Bishop bashers - the-physicals 1:4

68e minuut.
Peperkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki passt de bal met de wreef. Valero rent richting de bal. Valero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Catanho met een sublieme pass. Cisak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bradley. Bradley krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Stone kopt de bal weg. Gromadzki heeft problemen om de bal te vangen. Gromadzki geeft een lange en hoge pass. Valero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - the-physicals 1:5

77e minuut.
Stone met een sublieme pass. Catanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki speelt de bal door. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero haalt uit met een fantastische trap. Matamales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dauengauer is nu in balbezit. Valero onderschept slim de pass. Grosics is nu in balbezit. Grosics draait met de bal, schiet en ... Matamales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Gromadzki springt en kopt de bal. Klungelig pakt Dauengauer de bal. Valero verovert de bal door een tackle van achteren. Valero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - the-physicals 1:6

82e minuut.
Spargel bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero onderschept slim de pass. Chudzio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chudzio krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Daar is Catanho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catanho geeft de bal voor. Grosics kopt de bal weg. Valero is nu in balbezit. Valero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Märten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Landhäusser geeft de bal voor. Valero kopt de bal weg. Grosics is nu in balbezit. Grosics haalt uit met een fantastische trap. Matamales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bishop bashers 60%, the-physicals 40%.
Bishop bashers - the-physicals 1:6