Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:47
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.01
  • Stadion: ISOK
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13035
FC Sigmaringen Waidler FC
DEF TOTAL Tactiek VT neu
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40 gemiddelde waardering 46.6
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Ramirez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramirez geeft een hoge lob. Scarafoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski onderschept slim de pass. Pawianowski draait met de bal, schiet en ... Janner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Chiva kopt de bal weg. Klungelig pakt Cordoba de bal. Cernîh rent richting de bal. Pawianowski rent richting de bal. Pawianowski draait met de bal, schiet en ... Janner bokst de bal weg.

16e minuut.
Serravalle verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sanguszko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Makrutzki krijgt zijn hoofd ertegen. McMuller krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ariotti rent richting de bal. Ariotti geeft een hoge lob. Tudose heeft problemen om de bal te vangen. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tudose met een snelle inworp. Taborski probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sanguszko neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Andrzejewski geeft een hoge lob. Inworp. Chiva met een snelle inworp. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh geeft de bal voor. Janner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariotti verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - Waidler FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigmaringen 43%, Waidler FC 57%.
FC Sigmaringen - Waidler FC 1:0

50e minuut.
Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva geeft een hoge lob. Ariotti is nu in balbezit. Pawianowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pawianowski schiet op doel. Janner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. McMuller bereikt de bal nog maar net als eerste. McMuller passt de bal met de wreef. Makrutzki rent richting de bal. Makrutzki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Salomão kopt de bal weg. Ramirez rent richting de bal. McMuller verovert de bal door een tackle van achteren. McMuller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sigmaringen - Waidler FC 1:1

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramirez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva geeft een hoge lob. Paal! Pawianowski rent richting de bal. Pawianowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - Waidler FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigmaringen 54%, Waidler FC 46%.
FC Sigmaringen - Waidler FC 2:1