Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:47
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.01
  • Stadion: Fc N00b Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 28288
Fc N00b FC Plattfuss 08
442 v2o Tactiek test
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 53.6
solid Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Jens speelt de bal door. Cares rent richting de bal. Cares speelt de bal door. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc N00b - FC Plattfuss 08 0:1

9e minuut.
Maul rent richting de bal. Ostdeutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Maul onderschept slim de pass. Maul geeft een lange en hoge pass. Zavala maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pfundstein probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zavala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc N00b - FC Plattfuss 08 0:2

16e minuut.
Backinger geeft een lange en hoge pass. Dietrich probeert naar een medespeler te passen. Maul kopt de bal weg. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala draait met de bal, schiet en ... Dietrich bokst de bal weg.

20e minuut.
Schwarzbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala rent richting de bal. Kahle begaat een overtreding. Zavala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cares neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dietrich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Jens speelt de bal door. Daar is Macha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macha met een sublieme pass. Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek haalt uit met een fantastische trap. Grzmot bokst de bal weg. Daar is Macha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amara is nu in balbezit. Amara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc N00b - FC Plattfuss 08 1:2

23e minuut.
Backinger passt de bal met de wreef. Cares heeft problemen om de bal te vangen. Cares passt de bal met de wreef. Pfundstein rent richting de bal. Pfundstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Pfundstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Palo verovert de bal door een tackle van achteren. De Palo probeert naar een medespeler te passen. Cares rent richting de bal. Cares draait met de bal, schiet en ... Dietrich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Pfundstein is nu in balbezit. Dombauer rent richting de bal. Dombauer probeert naar een medespeler te passen. Tüfekçioğlu is nu in balbezit. Tüfekçioğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Backinger probeert naar een medespeler te passen. Cares is nu in balbezit. Cares passt de bal in één keer door. Pfundstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfundstein draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc N00b 54%, FC Plattfuss 08 46%.
Fc N00b - FC Plattfuss 08 1:2

48e minuut.
De Palo met een sublieme pass. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena probeert naar een medespeler te passen. Zdunek is nu in balbezit. Zdunek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

53e minuut.
Jens passt de bal zonder na te denken. Papok met een sublieme pass. De Palo speelt de bal door. Zavala rent richting de bal. Zavala draait met de bal, schiet en ... Dietrich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Macha rent richting de bal. Tüfekçioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macha raakt geblesseerd tijdens het duel. Cares zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala haalt uit met een fantastische trap. Dietrich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc N00b - FC Plattfuss 08 1:3

58e minuut.
Cares is nu in balbezit. Inworp. Cares met een snelle inworp. Pfundstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfundstein haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dietrich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
De Palo probeert naar een medespeler te passen. Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara speelt de bal door. Zdunek rent richting de bal. Zdunek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tüfekçioğlu kopt de bal weg. Jens probeert naar een medespeler te passen. Cares speelt de bal door. Daar is Pfundstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfundstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cervantes kopt de bal weg. Cares controleert de bal met de borst. Cares met een sublieme pass. Pfundstein is nu in balbezit. Pfundstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tüfekçioğlu kopt de bal weg. Amara is nu in balbezit. Amara passt de bal met de wreef. Zdunek is nu in balbezit. Zdunek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc N00b 57%, FC Plattfuss 08 43%.
Fc N00b - FC Plattfuss 08 1:3