Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spinnerte Servietten QT-Park
Normal Tactiek Defend-2
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 44.9
poor Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Kranich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranich passt de bal zonder na te denken. Czédli rent richting de bal. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Kranich de bal. Kranich speelt de bal door. Brancourt kan de bal niet met de borst controleren. Hanusz onderschept slim de pass. Hanusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Servietten - QT-Park 0:1

11e minuut.
Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch passt de bal zonder na te denken. Willimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boot trapt de bal weg. Mireles kopt de bal weg. Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Pauli de bal onder controle te krijgen. Kranich rent richting de bal. Kranich met een sublieme pass. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz schiet op doel. Boot bokst de bal weg. Hanusz rent richting de bal. Hanusz draait met de bal, schiet en ... Boot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Servietten - QT-Park 0:2

21e minuut.
Irmscher is nu in balbezit. Irmscher passt de bal met de wreef. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. Boot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Servietten - QT-Park 0:3

23e minuut.
Brancourt is nu in balbezit. Kranich onderschept slim de pass. Kranich met een sublieme pass. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski schiet op doel. Boot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mireles met de inworp. Kranich met een sublieme pass. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Irmscher kopt de bal weg. Yaksmanitski probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domaschke. Domaschke krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Mireles met een snelle inworp. Kranich is nu in balbezit. Kranich probeert naar een medespeler te passen. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Servietten - QT-Park 0:4

30e minuut.
Kmetsch met een sublieme pass. Daar is Kulke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brancourt rent richting de bal. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Czédli rent richting de bal. Czédli geeft een lange en hoge pass. Lachner is nu in balbezit. Lachner geeft een lange en hoge pass. Hanusz probeert de bal aan de voet te houden. Boot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Hanusz is nu in balbezit. Pauli is nu in balbezit. Hanusz onderschept slim de pass. Hanusz draait met de bal, schiet en ... Boot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Servietten - QT-Park 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spinnerte Servietten 78%, QT-Park 22%.
Spinnerte Servietten - QT-Park 0:5

48e minuut.
Kranich verovert de bal door een tackle van achteren. Kranich passt de bal met de wreef. Hanusz rent richting de bal. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. Lachner probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Hanusz is nu in balbezit. Hanusz geeft een lange en hoge pass. Daar is Domaschke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Servietten - QT-Park 0:6

53e minuut.
Brancourt onderschept slim de pass. Brancourt met een sublieme pass. Domaschke probeert de bal met de borst te controleren. Yaksmanitski rent richting de bal. Yaksmanitski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Servietten - QT-Park 0:7

54e minuut.
Kmetsch met een sublieme pass. Inworp. Zemborain met een snelle inworp. Mireles rent richting de bal. Mireles geeft een hoge lob. Boot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Servietten - QT-Park 0:8

55e minuut.
Dodera komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Pauli probeert naar een medespeler te passen. Brancourt rent richting de bal. Dodera verovert de bal door een tackle van achteren. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hanusz is nu in balbezit. Hanusz geeft de bal voor. Klungelig pakt Nachbauer de bal. Irmscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmscher schiet op doel. Boot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Irmscher de bal onder controle te krijgen. Irmscher passt de bal zonder na te denken. Daar is Hanusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Servietten - QT-Park 0:9

63e minuut.
Kmetsch met een sublieme pass. Kulke rent richting de bal. Kulke passt de bal met de wreef. Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski geeft een hoge lob. Boot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilyas komt het veld opgelopen. Chiaini komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Mireles met een snelle inworp. Park met een sublieme pass. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Brancourt rent richting de bal. Dodera onderschept slim de pass. Dodera passt de bal in één keer door. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ilyas kopt de bal weg. Dodera speelt de bal door. Klungelig pakt Lachner de bal. Chiaini rent richting de bal. Chiaini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zemborain geeft een lange en hoge pass. Mireles kopt de bal weg. Dodera geeft een hoge lob. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Brancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz passt de bal in één keer door. Chiaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Dodera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodera passt de bal in één keer door. Daar is Domaschke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Servietten - QT-Park 0:10

75e minuut.
Boot trapt de bal weg van het doel. Dodera is nu in balbezit. Dodera geeft een hoge lob. Chiaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hanusz rent richting de bal. Hanusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Servietten - QT-Park 0:11

78e minuut.
Ilyas geeft een hoge lob. Chiaini is nu in balbezit. Chiaini passt de bal zonder na te denken. Hanusz rent richting de bal. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Servietten - QT-Park 0:12

81e minuut.
Doeltrap. Boot trapt de bal weg van het doel. Mireles kopt de bal weg. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dodera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dodera de bal. Dodera probeert naar een medespeler te passen. Chiaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Servietten - QT-Park 0:13

88e minuut.
Dodera heeft problemen om de bal te vangen. Brancourt verovert de bal door een tackle van achteren. Ilyas geeft een lange en hoge pass. Hanusz rent richting de bal. Hanusz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lachner heeft problemen om de bal te vangen. Chiaini is nu in balbezit. Chiaini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Domaschke geeft een hoge lob. Mireles kopt de bal weg. Ilyas probeert naar een medespeler te passen. Hanusz rent richting de bal. Hanusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spinnerte Servietten 82%, QT-Park 18%.
Spinnerte Servietten - QT-Park 0:13