Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zocco moves 1848 Numan_cia
dodo Tactiek 7ccccc
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 56.3
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożuch geeft een hoge lob. Murillo probeert de bal met de borst te controleren. Popovich rent richting de bal. Popovich schiet op doel. Kuresson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Kałuziński neemt de hoekschop. Daar is Addesso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich haalt uit met een fantastische trap. Kuresson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zocco moves 1848 - Numan_cia 1:0

37e minuut.
Addesso geeft een lange en hoge pass. Knioch kopt de bal weg. Kożuchowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messi draait met de bal, schiet en ... Junkkari bokst de bal weg.

44e minuut.
Salomon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ordóñez met de inworp. Toker rent richting de bal. Toker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zocco moves 1848 47%, Numan_cia 53%.
zocco moves 1848 - Numan_cia 1:0

58e minuut.
Ricchiuti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ordóñez met een snelle inworp. Toker bereikt de bal nog maar net als eerste. Toker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Addesso verovert de bal door een tackle van achteren. Addesso speelt de bal door. Messi is nu in balbezit. Benteli geeft een hoge lob. Toker springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Jireček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jireček passt de bal in één keer door. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Messi passt de bal zonder na te denken. Ordóñez rent richting de bal. Ordóñez met een sublieme pass. Knioch is nu in balbezit. Knioch draait met de bal, schiet en ... Junkkari bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zocco moves 1848 57%, Numan_cia 43%.
zocco moves 1848 - Numan_cia 1:0