Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:47
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.03
  • Stadion: Tuco`s Place
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19641
VfL Aufwind 06 Pankow FC.Hurra
4-4-2.02 Tactiek ABS
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
67.8 gemiddelde waardering 59.3
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Stražina is nu in balbezit. Bertrands tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stražina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Docker zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stražina springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - FC.Hurra 1:0

5e minuut.
Babaverdiyev passt de bal in één keer door. Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion onderschept slim de pass. Champion haalt uit met een fantastische trap. Dahlke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VfL Aufwind 06 Pankow - FC.Hurra 1:1

12e minuut.
Cornelis passt de bal in één keer door. Babaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaverdiyev met een sublieme pass. Champion rent richting de bal. Champion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kędra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Margaritis geeft de bal voor. Šedina controleert de bal met de borst. Stražina bereikt de bal nog maar net als eerste. Stražina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Coronil passt de bal zonder na te denken. Lingard met een sublieme pass. Klungelig pakt Docker de bal. Docker geeft de bal voor. Stražina maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - FC.Hurra 2:1

21e minuut.
Babaverdiyev passt de bal met de wreef. Mighten bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca onderschept slim de pass. Gaca haalt uit met een fantastische trap. Margaritis probeert de bal aan de voet te houden. Dahlke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Cornelis is nu in balbezit. Grün verovert de bal door een tackle van achteren. Grün passt de bal in één keer door. Stražina is nu in balbezit. Stražina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Lingard geeft een hoge lob. Cornelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Docker verovert de bal door een tackle van achteren. Docker schiet op doel. Kaiser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - FC.Hurra 3:1

42e minuut.
Merson is nu in balbezit. Docker onderschept slim de pass. Docker speelt de bal door. Stražina bereikt de bal nog maar net als eerste. Stražina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - FC.Hurra 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Aufwind 06 Pankow 35%, FC.Hurra 65%.
VfL Aufwind 06 Pankow - FC.Hurra 4:1

54e minuut.
Klungelig pakt Lingard de bal. Lingard met een sublieme pass. Namazlı rent richting de bal. Namazlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - FC.Hurra 5:1

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion verovert de bal door een tackle van achteren. Champion draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cornelis probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz rent richting de bal. Docker verovert de bal door een tackle van achteren. Docker haalt uit met een fantastische trap. Kaiser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - FC.Hurra 6:1

72e minuut.
Cornelis passt de bal in één keer door. Babaverdiyev met een sublieme pass. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca haalt uit met een fantastische trap. Dahlke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dahlke trapt de bal weg van het doel. Docker kopt de bal weg. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı schiet op doel. Kaiser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - FC.Hurra 7:1

85e minuut.
Kędra rent richting de bal. Coronil is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kędra. Kędra krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Babaverdiyev rent richting de bal. Babaverdiyev passt de bal zonder na te denken. Champion rent richting de bal. Champion draait met de bal, schiet en ... Dahlke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - FC.Hurra 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Aufwind 06 Pankow 35%, FC.Hurra 65%.
VfL Aufwind 06 Pankow - FC.Hurra 7:2