Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strahlende Biere Timesteam
Normal Tactiek Onemanshow
56% Balbezit 44%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 26.9
poor Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Imig geeft een lange en hoge pass. Inworp. Perfler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fassbender bereikt de bal nog maar net als eerste. Fassbender draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jühne rent richting de bal. Jühne schiet op doel. Pähler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Papok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strahlende Biere - Timesteam 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Wintzheimer de bal. Kahraman rent richting de bal. Kahraman geeft een hoge lob. Jühne bereikt de bal nog maar net als eerste. Jühne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Linde is nu in balbezit. Fassbender geeft een lange en hoge pass. Daar is Papok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jühne is nu in balbezit. Jühne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kahraman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Corell komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Waldemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldemer met een sublieme pass. Wintzheimer rent richting de bal. Corell onderschept slim de pass. Corell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strahlende Biere 73%, Timesteam 27%.
Strahlende Biere - Timesteam 0:1

49e minuut.
Haag is nu in balbezit. Schur onderschept slim de pass. Schur passt de bal in één keer door. Jühne is nu in balbezit. Jühne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strahlende Biere - Timesteam 0:2

53e minuut.
Kotysch geeft een hoge lob. Linde rent richting de bal. Schur begaat een overtreding. Schur krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Schur rent richting de bal. Fassbender rent richting de bal. Fassbender geeft de bal voor. Jühne is nu in balbezit. Jühne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Waldemer probeert de bal aan de voet te houden. Wintzheimer rent richting de bal. Wintzheimer passt de bal zonder na te denken. Haag is nu in balbezit. Haag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Fassbender is nu in balbezit. Vollmar verovert de bal door een tackle van achteren. Jühne verovert de bal door een tackle van achteren. Jühne schiet op doel. Imig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strahlende Biere 57%, Timesteam 43%.
Strahlende Biere - Timesteam 0:2