Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamborghini Racing Team Aggressive Workout
Aventador Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
33% Spel op eigen helft 67%
33 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 40.1
excellent Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Suhardiman kopt de bal weg. Ratkowski is nu in balbezit. Ratkowski passt de bal in één keer door. Suhardiman rent richting de bal. Suhardiman schiet op doel. Deffke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Lylyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lylyk passt de bal zonder na te denken. Farronato is nu in balbezit. Farronato geeft een lange en hoge pass. Ratkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Deffke bokst de bal weg.

10e minuut.
Lylyk is nu in balbezit. Lylyk passt de bal in één keer door. Farronato probeert de bal aan de voet te houden. Ratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratkowski haalt uit met een fantastische trap. Deffke bokst de bal weg.

13e minuut.
Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek speelt de bal door. Wandpflug geeft een lange en hoge pass. Liszka rent richting de bal. Liszka draait met de bal, schiet en ... Deffke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Nowrotek geeft een hoge lob. Micskó kopt de bal weg. Farronato is nu in balbezit. Farronato geeft een lange en hoge pass. Ratkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deffke speelt de bal door. Farronato is nu in balbezit. Farronato geeft de bal voor. Deffke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Aggressive Workout 1:0

20e minuut.
Farronato speelt de bal door. Suhardiman is nu in balbezit. Suhardiman passt de bal met de wreef. Ratkowski controleert de bal met de borst. Ratkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Prestapino probeert naar een medespeler te passen. Märtins rent richting de bal. Märtins passt de bal in één keer door. Suhardiman rent richting de bal. Suhardiman haalt uit met een fantastische trap. Deffke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ratkowski probeert de bal met de borst te controleren. Valpreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratkowski onderschept slim de pass. Ratkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Farronato rent richting de bal. Farronato geeft de bal voor. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszka verovert de bal door een tackle van achteren. Liszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Martyniuk met een sublieme pass. Furgalski heeft problemen om de bal te vangen. Furgalski passt de bal zonder na te denken. Capellan bereikt de bal nog maar net als eerste. Capellan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Liszka is nu in balbezit. Wandpflug is nu in balbezit. Liszka geeft een lange en hoge pass. Suhardiman rent richting de bal. Suhardiman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Prestapino heeft problemen om de bal te vangen. Wandpflug is nu in balbezit. Wandpflug passt de bal in één keer door. Ratkowski rent richting de bal. Ratkowski haalt uit met een fantastische trap. Deffke bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Klungelig pakt Märtins de bal. Farronato rent richting de bal. Farronato probeert naar een medespeler te passen. Suhardiman is nu in balbezit. Suhardiman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Aggressive Workout 2:0

37e minuut.
Capellan rent richting de bal. Lylyk onderschept slim de pass. Lylyk probeert naar een medespeler te passen. Suhardiman rent richting de bal. Suhardiman draait met de bal, schiet en ... Deffke bokst de bal weg.

39e minuut.
Wandpflug is nu in balbezit. Wandpflug probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wolske de bal. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman draait met de bal, schiet en ... Deffke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Farronato zal de hoekschop nemen. Ratkowski rent richting de bal. Ratkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamborghini Racing Team 33%, Aggressive Workout 67%.
Lamborghini Racing Team - Aggressive Workout 2:0

48e minuut.
Märtins bereikt de bal nog maar net als eerste. Farronato onderschept slim de pass. Farronato passt de bal zonder na te denken. Ratkowski rent richting de bal. Ratkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Aggressive Workout 3:0

54e minuut.
Wandpflug met de inworp. Nowrotek rent richting de bal. Liszka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Liszka krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Furgalski geeft de bal voor. Comte kopt de bal weg. Daar is Lefkaditis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capellan rent richting de bal. Capellan draait met de bal, schiet en ... Valerie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Aggressive Workout 3:1

59e minuut.
Furgalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lylyk onderschept slim de pass. Lylyk geeft een lange en hoge pass. Liszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Farronato met de inworp. Lylyk is nu in balbezit. Lylyk passt de bal met de wreef. Liszka is nu in balbezit. Liszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Wandpflug geeft de bal voor. Ratkowski kopt de bal weg. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Prestapino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wandpflug bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandpflug probeert naar een medespeler te passen. Ratkowski is nu in balbezit. Ratkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Aggressive Workout 4:1

75e minuut.
Klungelig pakt Furgalski de bal. Suhardiman verovert de bal door een tackle van achteren. Suhardiman passt de bal met de wreef. Ratkowski rent richting de bal. Ratkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Martyniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Farronato onderschept slim de pass. Farronato met een sublieme pass. Ratkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ratkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Aggressive Workout 5:1

79e minuut.
Lylyk rent richting de bal. Lylyk geeft een hoge lob. Wolske probeert de bal met de borst te controleren. Ratkowski rent richting de bal. Ratkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Valerie trapt de bal weg van het doel. Daar is Prestapino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wandpflug met een sublieme pass. Ratkowski is nu in balbezit. Ratkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ochmański rent richting de bal. Ochmański geeft een lange en hoge pass. Furgalski is nu in balbezit. Klungelig pakt Furgalski de bal. Furgalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamborghini Racing Team 32%, Aggressive Workout 68%.
Lamborghini Racing Team - Aggressive Workout 5:1