Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arnstadt Sickboys VfL Aufwind 06 Pankow
offensiv Tactiek 4-4-2.02
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 67.5
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Namazlı kopt de bal weg. Docker rent richting de bal. Docker passt de bal met de wreef. Stražina rent richting de bal. Stražina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Giegerich is nu in balbezit. Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazerath bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazerath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - VfL Aufwind 06 Pankow 1:0

17e minuut.
Dom bereikt de bal nog maar net als eerste. Dom met een sublieme pass. Grün rent richting de bal. Mazerath verovert de bal door een tackle van achteren. Mazerath haalt uit met een fantastische trap. Dahlke bokst de bal weg.

19e minuut.
Coronil neemt vlug de vrije trap. Bachini kopt de bal weg. Klungelig pakt Moya de bal. Stražina is nu in balbezit. Stražina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Giegerich verovert de bal door een tackle van achteren. Giegerich passt de bal zonder na te denken. Dom is nu in balbezit. Mazerath rent richting de bal. Mazerath haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dom is nu in balbezit. Dom schiet op doel. Dahlke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Margaritis is nu in balbezit. Margaritis geeft een hoge lob. Colognesi heeft problemen om de bal te vangen. Namazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. Uneken bokst de bal weg.

33e minuut.
Colognesi passt de bal met de wreef. Sikiewicz speelt de bal door. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arnstadt Sickboys - VfL Aufwind 06 Pankow 1:1

36e minuut.
Colognesi geeft de bal voor. Giegerich kan de bal niet met de borst controleren. Mighten is nu in balbezit. Giegerich verovert de bal door een tackle van achteren. Giegerich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arnstadt Sickboys 57%, VfL Aufwind 06 Pankow 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arnstadt Sickboys - VfL Aufwind 06 Pankow 1:1

47e minuut.
Docker rent richting de bal. Docker passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Colognesi de bal. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. Uneken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stražina bereikt de bal nog maar net als eerste. Stražina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - VfL Aufwind 06 Pankow 1:2

50e minuut.
Grün met een sublieme pass. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı speelt de bal door. Docker bereikt de bal nog maar net als eerste. Docker haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Docker passt de bal met de wreef. Bachini met een sublieme pass. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. Uneken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Dom passt de bal in één keer door. Giegerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün is nu in balbezit. Giegerich verovert de bal door een tackle van achteren. Giegerich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bachini heeft problemen om de bal te vangen. Bachini passt de bal zonder na te denken. Wrehde onderschept slim de pass. Docker rent richting de bal. Docker haalt uit met een fantastische trap. Uneken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Sikiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sikiewicz geeft de bal voor. Wrehde rent richting de bal. Docker onderschept slim de pass. Docker schiet op doel. Uneken bokst de bal weg.

66e minuut.
Sikiewicz rent richting de bal. Rommel begaat een overtreding. Sikiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coronil met een snel genomen vrije trap. Namazlı springt en kopt de bal. Uneken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Docker rent richting de bal. Stražina is nu in balbezit. Bachini probeert naar een medespeler te passen. Stražina is nu in balbezit. Stražina schiet op doel. Uneken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Coronil probeert naar een medespeler te passen. Docker is nu in balbezit. Docker passt de bal zonder na te denken. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün schiet op doel. Uneken bokst de bal weg.

72e minuut.
Namazlı is nu in balbezit. Colognesi verovert de bal door een tackle van achteren. Docker onderschept slim de pass. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı draait met de bal, schiet en ... Uneken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Namazlı heeft problemen om de bal te vangen. Rommel bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı onderschept slim de pass. Namazlı probeert naar een medespeler te passen. Docker bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bachini is nu in balbezit. Bachini passt de bal in één keer door. Stražina rent richting de bal. Stražina haalt uit met een fantastische trap. Uneken werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - VfL Aufwind 06 Pankow 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arnstadt Sickboys 71%, VfL Aufwind 06 Pankow 29%.
Arnstadt Sickboys - VfL Aufwind 06 Pankow 1:3