Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:45
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.03
  • Stadion: FC.Hurra Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 15098
FC.Hurra Lamborghini Racing Team
ABS Tactiek Aventador
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59.8 gemiddelde waardering 49.9
excellent Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Babaverdiyev is nu in balbezit. Babaverdiyev passt de bal in één keer door. Cornelis is nu in balbezit. Cornelis geeft een lange en hoge pass. Champion krijgt zijn hoofd ertegen. Valerie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Farronato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelis onderschept slim de pass. Cornelis geeft een hoge lob. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Champion rent richting de bal. Champion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - Lamborghini Racing Team 1:0

33e minuut.
Khoualed is nu in balbezit. Khoualed passt de bal met de wreef. Bertrands bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrands geeft de bal voor. Gaca maakt een snoekduik en kopt de bal. Valerie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Babaverdiyev passt de bal zonder na te denken. Gaca rent richting de bal. Micskó begaat een overtreding. Gaca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Babaverdiyev komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Babaverdiyev kopt de bal weg. Daar is Ochmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaca rent richting de bal. Gaca draait met de bal, schiet en ... Valerie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - Lamborghini Racing Team 2:0

43e minuut.
Cornelis rent richting de bal. Cornelis geeft een lange en hoge pass. Lefkaditis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca onderschept slim de pass. Gaca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Hurra 41%, Lamborghini Racing Team 59%.
FC.Hurra - Lamborghini Racing Team 2:0

48e minuut.
Babaverdiyev is nu in balbezit. Lupa onderschept slim de pass. Lupa geeft een hoge lob. Ratkowski is nu in balbezit. Ratkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Champion is nu in balbezit. Babaverdiyev is nu in balbezit. Babaverdiyev passt de bal zonder na te denken. Gaca is nu in balbezit. Gaca haalt uit met een fantastische trap. Valerie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Bertrands passt de bal in één keer door. Maršanić is nu in balbezit. Maršanić passt de bal in één keer door. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion haalt uit met een fantastische trap. Valerie bokst de bal weg. Gaca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - Lamborghini Racing Team 3:0

62e minuut.
Gaca onderschept slim de pass. Gaca passt de bal met de wreef. Khoualed probeert naar een medespeler te passen. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion geeft een hoge lob. Valerie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Champion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Champion passt de bal met de wreef. Bertrands rent richting de bal. Bertrands geeft een lange en hoge pass. Gaca maakt een snoekduik en kopt de bal. Valerie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Champion krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - Lamborghini Racing Team 4:0

75e minuut.
Cornelis rent richting de bal. Babaverdiyev speelt de bal door. Bertrands bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrands geeft de bal voor. Gaca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - Lamborghini Racing Team 5:0

78e minuut.
Lylyk verovert de bal door een tackle van achteren. Maršanić verovert de bal door een tackle van achteren. Maršanić met een sublieme pass. Gaca rent richting de bal. Gaca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedina bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedina geeft een lange en hoge pass. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Hurra 27%, Lamborghini Racing Team 73%.
FC.Hurra - Lamborghini Racing Team 5:0