Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Lyon 1902 Strahlende Biere
523 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
13% Spel op eigen helft 87%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 21.6
incredible Schieten poor
very good Passen weak
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Capetinha rent richting de bal. Capetinha passt de bal zonder na te denken. Wintzheimer rent richting de bal. Riegelsberg onderschept slim de pass. Riegelsberg schiet op doel. Pähler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 1:0

4e minuut.
Elcox met een sublieme pass. Guianês bereikt de bal nog maar net als eerste. Guianês passt de bal zonder na te denken. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 2:0

10e minuut.
Imig is nu in balbezit. Imig geeft een lange en hoge pass. Westphal kopt de bal weg. Guianês bereikt de bal nog maar net als eerste. Guianês geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Riegelsberg passt de bal zonder na te denken. Capetinha heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Vollmar zijn tegenspeler op de grond. Vollmar krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Troester speelt de bal door. Daar is Riegelsberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riegelsberg passt de bal zonder na te denken. Capetinha is nu in balbezit. Capetinha haalt uit met een fantastische trap. Pähler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Manev passt de bal zonder na te denken. Troester is nu in balbezit. Troester passt de bal met de wreef. Capetinha rent richting de bal. Capetinha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 3:0

16e minuut.
Troester passt de bal met de wreef. Daar is Riegelsberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riegelsberg probeert naar een medespeler te passen. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riegelsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riegelsberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Troester speelt de bal door. Daar is Riegelsberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riegelsberg geeft een lange en hoge pass. Guianês rent richting de bal. Guianês haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Garré geeft een lange en hoge pass. Capetinha kan de bal niet met de borst controleren. Riegelsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riegelsberg haalt uit met een fantastische trap. Pähler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 4:0

22e minuut.
Waldemer onderschept slim de pass. Troester verovert de bal door een tackle van achteren. Troester geeft een lange en hoge pass. Capetinha heeft problemen om de bal te vangen. Capetinha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 5:0

23e minuut.
Troester rent richting de bal. Vollmar onderschept slim de pass. Waldemer rent richting de bal. Capetinha verovert de bal door een tackle van achteren. Capetinha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Riegelsberg onderschept slim de pass. Troester is nu in balbezit. Troester met een sublieme pass. Guianês rent richting de bal. Guianês haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 6:0

28e minuut.
Vollmar is nu in balbezit. Elcox onderschept slim de pass. Elcox speelt de bal door. Capetinha rent richting de bal. Capetinha schiet op doel. Pähler bokst de bal weg.

30e minuut.
Elcox passt de bal in één keer door. Troester probeert naar een medespeler te passen. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 7:0

33e minuut.
Garré onderschept slim de pass. Garré geeft een hoge lob. Guianês kopt de bal weg. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Haag rent richting de bal. Jandl verovert de bal door een tackle van achteren. Jandl probeert naar een medespeler te passen. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Riegelsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riegelsberg passt de bal zonder na te denken. Capetinha is nu in balbezit. Capetinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 8:0

38e minuut.
Wintzheimer is nu in balbezit. Troester is nu in balbezit. Troester probeert naar een medespeler te passen. Capetinha heeft problemen om de bal te vangen. Capetinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 9:0

42e minuut.
Troester probeert naar een medespeler te passen. Capetinha rent richting de bal. Capetinha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Papok de bal onder controle te krijgen. Pähler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Janowitz geeft een hoge lob. Guianês is nu in balbezit. Guianês probeert naar een medespeler te passen. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Capetinha passt de bal in één keer door. Riegelsberg rent richting de bal. Wintzheimer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Riegelsberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Capetinha legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 16%, Strahlende Biere 84%.
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 10:0

48e minuut.
Riegelsberg is nu in balbezit. Riegelsberg passt de bal met de wreef. Troester probeert naar een medespeler te passen. Guianês rent richting de bal. Guianês schiet op doel. Pähler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Guianês is nu in balbezit. Guianês passt de bal zonder na te denken. Capetinha is nu in balbezit. Capetinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 11:0

59e minuut.
Janowitz met een snelle inworp. Troester met een sublieme pass. Garré met een sublieme pass. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Garré kopt de bal weg. Elcox probeert naar een medespeler te passen. Guianês rent richting de bal. Guianês geeft een lange en hoge pass. Capetinha springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Klungelig pakt Waldemer de bal. Troester met een sublieme pass. Riegelsberg is nu in balbezit. Capetinha rent richting de bal. Capetinha draait met de bal, schiet en ... Pähler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Imig geeft de bal voor. Weishahn kopt de bal weg. Elcox met een sublieme pass. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha haalt uit met een fantastische trap. Pähler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 12:0

69e minuut.
Klungelig pakt Elcox de bal. Troester met een sublieme pass. Guianês rent richting de bal. Guianês draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 13:0

73e minuut.
Troester probeert naar een medespeler te passen. Elcox rent richting de bal. Elcox passt de bal zonder na te denken. Capetinha rent richting de bal. Capetinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Waldemer met de inworp. Riegelsberg speelt de bal door. Capetinha rent richting de bal. Capetinha haalt uit met een fantastische trap. Pähler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Guianês passt de bal zonder na te denken. Garré is nu in balbezit. Garré probeert naar een medespeler te passen. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Garré rent richting de bal. Garré geeft een hoge lob. Klungelig pakt Imig de bal. Capetinha rent richting de bal. Capetinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 14:0

84e minuut.
Papok rent richting de bal. Papok geeft een hoge lob. Troester probeert naar een medespeler te passen. Riegelsberg heeft problemen om de bal te vangen. Riegelsberg geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Janowitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester speelt de bal door. Janowitz probeert naar een medespeler te passen. Elcox rent richting de bal. Elcox geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Riegelsberg rent richting de bal. Riegelsberg probeert naar een medespeler te passen. Capetinha is nu in balbezit. Capetinha draait met de bal, schiet en ... Pähler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 10%, Strahlende Biere 90%.
Olympique Lyon 1902 - Strahlende Biere 15:0