Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:45
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.03
  • Stadion: Garagendach
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 42677
Timesteam zocco moves 1848
Onemanshow Tactiek dodo
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 34
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.7 gemiddelde waardering 45
average Schieten formidable
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Tuấn Hải rent richting de bal. Jauch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuấn Hải raakt geblesseerd tijdens het duel. Marconato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Popovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popovich draait met de bal, schiet en ... Adelhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Buelhoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buelhoa geeft een hoge lob. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich schiet op doel. Adelhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zapiec heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jauch. Zapiec raakt geblesseerd tijdens het duel. Ricchiuti met een snel genomen vrije trap. Marconato bereikt de bal nog maar net als eerste. Marconato geeft een hoge lob. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich draait met de bal, schiet en ... Adelhardt bokst de bal weg.

8e minuut.
Perfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabowy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perfler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schunk met een snel genomen vrije trap. Buelhoa kopt de bal weg. Tuấn Hải is nu in balbezit. Tuấn Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - zocco moves 1848 0:1

12e minuut.
Zapiec onderschept slim de pass. Zapiec speelt de bal door. Buelhoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải is nu in balbezit. Tuấn Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - zocco moves 1848 0:2

23e minuut.
Jaros met de inworp. Jauch kan de bal niet met de borst controleren. Tuấn Hải is nu in balbezit. Tuấn Hải draait met de bal, schiet en ... Adelhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - zocco moves 1848 0:3

30e minuut.
Jauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapiec onderschept slim de pass. Zapiec passt de bal zonder na te denken. Marconato is nu in balbezit. Marconato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Adelhardt met een harde bal richting middenveld. Buelhoa kopt de bal weg. Jauch heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Adelhardt trapt de bal weg van het doel. Buelhoa kopt de bal weg. Pielka is nu in balbezit. Tuấn Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Hải haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Popovich rent richting de bal. Popovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - zocco moves 1848 0:4

41e minuut.
Marschollek is nu in balbezit. Zapiec verovert de bal door een tackle van achteren. Zapiec geeft de bal voor. Tuấn Hải rent richting de bal. Tuấn Hải schiet op doel. Adelhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Tuấn Hải de bal. Tuấn Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - zocco moves 1848 0:5

44e minuut.
Popovich kopt de bal weg. Jauch heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

45e minuut.
Schunk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schabowy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popovich is nu in balbezit. Popovich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Schunk de bal onder controle te krijgen. Popovich is nu in balbezit. Popovich geeft de bal voor. Tuấn Hải heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Hải haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timesteam 61%, zocco moves 1848 39%.
Timesteam - zocco moves 1848 0:5

46e minuut.
Platania komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Corell is nu in balbezit. Corell probeert naar een medespeler te passen. Jauch is nu in balbezit. Tuấn Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Hải haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tuấn Hải rent richting de bal. Tuấn Hải draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Popovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - zocco moves 1848 0:6

50e minuut.
Buelhoa heeft problemen om de bal te vangen. Buelhoa passt de bal met de wreef. Tuấn Hải rent richting de bal. Popovich rent richting de bal. Popovich haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Popovich rent richting de bal. Popovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Schabowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauch begaat een overtreding. Jauch krijgt een gele kaart. Tuấn Hải raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tuấn Hải kan niet meer verder spelen. Kenesei komt het veld opgelopen. Marconato zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Popovich springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Perfler is nu in balbezit. Schabowy onderschept slim de pass. Schabowy passt de bal met de wreef. Buelhoa is nu in balbezit. Buelhoa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Perfler probeert de bal aan de voet te houden. Marconato geeft de bal voor. Popovich rent richting de bal. Popovich schiet op doel. Adelhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - zocco moves 1848 0:7

61e minuut.
Klungelig pakt Buelhoa de bal. Buelhoa met een sublieme pass. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei schiet op doel. Adelhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - zocco moves 1848 0:8

66e minuut.
Schabowy verovert de bal door een tackle van achteren. Schabowy probeert naar een medespeler te passen. Buelhoa probeert naar een medespeler te passen. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Buelhoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buelhoa passt de bal zonder na te denken. Zapiec probeert de bal aan de voet te houden. Kenesei rent richting de bal. Kenesei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kenesei passt de bal zonder na te denken. Buelhoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelhoa passt de bal met de wreef. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich schiet op doel. Adelhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - zocco moves 1848 0:9

79e minuut.
Jauch heeft problemen om de bal te vangen. Popovich rent richting de bal. Kenesei rent richting de bal. Kenesei haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - zocco moves 1848 0:10

81e minuut.
Buelhoa rent richting de bal. Buelhoa passt de bal in één keer door. Popovich rent richting de bal. Popovich draait met de bal, schiet en ... Adelhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - zocco moves 1848 0:11

87e minuut.
Buelhoa is nu in balbezit. Buelhoa geeft een lange en hoge pass. Kenesei rent richting de bal. Kenesei haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timesteam 65%, zocco moves 1848 35%.
Timesteam - zocco moves 1848 0:11