Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aggressive Workout Maxiorki123
Normal Tactiek xxx
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
40.8 gemiddelde waardering 54.6
average Schieten outstanding
good Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Koszucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel geeft een hoge lob. Kembrowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Maxiorki123 0:1

4e minuut.
Martyniuk geeft de bal voor. Özenginer met een sublieme pass. Blondel met een sublieme pass. Daar is Kembrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Tomiotto kopt de bal weg. Koszucki heeft problemen om de bal te vangen. Koszucki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pytlarz de bal. Pytlarz schiet op doel. Deffke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Valpreda de bal. Cifra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Maxiorki123 0:2

13e minuut.
Deffke trapt de bal weg. Özenginer geeft de bal voor. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz schiet op doel. Deffke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Maxiorki123 0:3

14e minuut.
Gümüşhaneliler passt de bal zonder na te denken. Valpreda speelt de bal door. Wolske heeft problemen om de bal te vangen. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... Deffke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski schiet op doel. Deffke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Maxiorki123 0:4

18e minuut.
Capellan passt de bal zonder na te denken. Prestapino is nu in balbezit. Prestapino passt de bal met de wreef. Özenginer is nu in balbezit. Özenginer geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Maxiorki123 0:5

21e minuut.
Özenginer speelt de bal door. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Valpreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski onderschept slim de pass. Kembrowski schiet op doel. Deffke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Cantos probeert naar een medespeler te passen. Prestapino kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszucki met een snelle inworp. Blondel speelt de bal door. Deffke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Maxiorki123 0:6

40e minuut.
Bischeri geeft een hoge lob. Pytlarz kopt de bal weg. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Koszucki met een snelle inworp. Blondel is nu in balbezit. Blondel passt de bal zonder na te denken. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Maxiorki123 0:7

44e minuut.
Tomiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Comte verovert de bal door een tackle van achteren. Comte geeft een hoge lob. Furgalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Furgalski geeft de bal voor. Cantos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aggressive Workout 61%, Maxiorki123 39%.
Aggressive Workout - Maxiorki123 0:7

48e minuut.
Nowrotek met een sublieme pass. Comte bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tomiotto zijn tegenspeler op de grond. Tomiotto krijgt een gele kaart. Comte raakt geblesseerd tijdens het duel. Prestapino met een snel genomen vrije trap. Furgalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Furgalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Blondel passt de bal zonder na te denken. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski met een sublieme pass. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Roşu onderschept slim de pass. Roşu geeft een hoge lob. Pytlarz kopt de bal weg. Kembrowski heeft problemen om de bal te vangen. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... Deffke bokst de bal weg. Daar is Cifra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cifra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Maxiorki123 0:8

62e minuut.
Tomiotto met de inworp. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel met een sublieme pass. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Blondel heeft problemen om de bal te vangen. Märtins is nu in balbezit. Blondel verovert de bal door een tackle van achteren. Blondel geeft een lange en hoge pass. Kembrowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Valpreda geeft de bal voor. Bischeri is nu in balbezit. Blondel geeft de bal voor. Kembrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Deffke probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Roşu met een sublieme pass. Özenginer met een sublieme pass. Valpreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kembrowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Roşu onderschept slim de pass. Roşu geeft een hoge lob. Valpreda probeert de bal aan de voet te houden. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... Deffke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Inworp. Vecchione komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Roşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşu met een sublieme pass. Blondel speelt de bal door. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Deffke bokst de bal weg.

74e minuut.
Furgalski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roşu. Furgalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Furgalski met een snel genomen vrije trap. Tomiotto kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Furgalski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gümüşhaneliler springt en kopt de bal. Vecchione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bercu controleert de bal met de borst. Vecchione bokst de bal weg.

80e minuut.
Valpreda is nu in balbezit. Valpreda geeft een hoge lob. Özenginer is nu in balbezit. Özenginer geeft de bal voor. Kembrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz passt de bal in één keer door. Cifra rent richting de bal. Cifra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Maxiorki123 0:9

87e minuut.
Inworp. Koszucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blondel met een sublieme pass. Klungelig pakt Kembrowski de bal. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aggressive Workout 63%, Maxiorki123 37%.
Aggressive Workout - Maxiorki123 0:9