Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.05
  • Stadion: Mythos Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23126
Tasmania 06 Motor Cunewalde
3232 off Tactiek A22N
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
67.6 gemiddelde waardering 61.3
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen very good
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Daar is Piesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesik passt de bal met de wreef. Daar is Deufel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deufel geeft de bal voor. Balach springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Trường controleert de bal met de borst. Haber is nu in balbezit. Haber passt de bal in één keer door. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach schiet op doel. Prats probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Jonen is nu in balbezit. Jonen passt de bal zonder na te denken. Haber speelt de bal door. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Deufel probeert naar een medespeler te passen. Haber rent richting de bal. Haber probeert naar een medespeler te passen. Balach is nu in balbezit. Balach draait met de bal, schiet en ... Prats verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Narjes verovert de bal door een tackle van achteren. Narjes met een sublieme pass. Haber met een sublieme pass. Deufel is nu in balbezit. Deufel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - Motor Cunewalde 1:0

29e minuut.
Haber met een sublieme pass. Daar is Jonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Willimowski de bal. Willimowski schiet op doel. Prats probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Mandla geeft de bal voor. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Panitzsch begaat een overtreding. Panitzsch krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Trochowski speelt de bal door. Willimowski rent richting de bal. Willimowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Balach de bal. Balach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Streit speelt de bal door. Deufel kopt de bal weg. Plag speelt de bal door. Willimowski rent richting de bal. Willimowski haalt uit met een fantastische trap. Prats bokst de bal weg.

42e minuut.
Haber met de inworp. Jonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonen geeft een hoge lob. Balach springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasmania 06 36%, Motor Cunewalde 64%.
Tasmania 06 - Motor Cunewalde 1:0

47e minuut.
Kaszczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Mandla met een sublieme pass. Deufel geeft een hoge lob. Balach springt en kopt de bal. Prats maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - Motor Cunewalde 2:0

54e minuut.
Idoraş kopt de bal weg. Konovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov passt de bal in één keer door. Felizardo is nu in balbezit. Felizardo haalt uit met een fantastische trap. Streit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Willimowski passt de bal zonder na te denken. Piesik rent richting de bal. Piesik passt de bal zonder na te denken. Balach heeft problemen om de bal te vangen. Balach haalt uit met een fantastische trap. Prats probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Haber probeert naar een medespeler te passen. Piesik is nu in balbezit. Piesik passt de bal in één keer door. Balach is nu in balbezit. Balach schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Balach haalt uit met een fantastische trap. Kiesinger probeert de bal aan de voet te houden. Jonen geeft een lange en hoge pass. Balach krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Galgóczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prats probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kiesinger kopt de bal weg. Jonen met een sublieme pass. Daar is Deufel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deufel geeft een lange en hoge pass. Willimowski krijgt zijn hoofd ertegen. Prats kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - Motor Cunewalde 3:0

80e minuut.
Mandla rent richting de bal. Mandla passt de bal zonder na te denken. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường geeft de bal voor. Trochowski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Idoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Idoraş probeert naar een medespeler te passen. Konovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konovalov geeft een lange en hoge pass. Kozajda springt en kopt de bal. Streit bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasmania 06 31%, Motor Cunewalde 69%.
Tasmania 06 - Motor Cunewalde 3:0