Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heftige Piloten Kriegerische Katzen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 20
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Janner rent richting de bal. Janner geeft een lange en hoge pass. Acher heeft problemen om de bal te vangen. Jodstein rent richting de bal. Jodstein draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Pfliegensdoerfer is nu in balbezit. Jodstein verovert de bal door een tackle van achteren. Jodstein speelt de bal door. Trautmann is nu in balbezit. Trautmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Acher is nu in balbezit. Pfliegensdoerfer onderschept slim de pass. Pfliegensdoerfer speelt de bal door. Paulsen rent richting de bal. Paulsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher verovert de bal door een tackle van achteren. Acher speelt de bal door. Jodstein rent richting de bal. Jodstein haalt uit met een fantastische trap. Pitt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Piloten 54%, Kriegerische Katzen 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heftige Piloten - Kriegerische Katzen 0:0

46e minuut.
Habeth rent richting de bal. Baldenau is nu in balbezit. Habeth verovert de bal door een tackle van achteren. Habeth haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tyrala de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Piloten 30%, Kriegerische Katzen 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heftige Piloten - Kriegerische Katzen 0:0