Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Düsseldorf 1895. 1. FC Hüls
Normal Tactiek 343
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 24.1
good Schieten average
good Passen average
average Verdedigen weak


4e minuut.
Radtke rent richting de bal. Crociani onderschept slim de pass. Crociani speelt de bal door. Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Maffei probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mancilla de bal onder controle te krijgen. Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mancilla probeert naar een medespeler te passen. Cerny probeert naar een medespeler te passen. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk draait met de bal, schiet en ... Porath probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Düsseldorf 1895. - 1. FC Hüls 1:0

13e minuut.
Daar is Aderhold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus is nu in balbezit. Ţărus schiet op doel. Porath maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Düsseldorf 1895. - 1. FC Hüls 2:0

19e minuut.
Cerny is nu in balbezit. Cerny probeert naar een medespeler te passen. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Maffei kopt de bal weg. Ţărus rent richting de bal. Radtke rent richting de bal. Ţărus rent richting de bal. Ţărus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Landgraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei probeert naar een medespeler te passen. Crociani is nu in balbezit. Crociani passt de bal zonder na te denken. Ţărus geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Radtke is nu in balbezit. Maffei geeft de bal voor. Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Porath trapt de bal weg van het doel. Maffei kopt de bal weg. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Habben rent richting de bal. Mancilla verovert de bal door een tackle van achteren. Mancilla geeft de bal voor. Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Düsseldorf 1895. 31%, 1. FC Hüls 69%.
Fortuna Düsseldorf 1895. - 1. FC Hüls 2:0

46e minuut.
Ţărus verovert de bal door een tackle van achteren. Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Düsseldorf 1895. - 1. FC Hüls 3:0

47e minuut.
Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Crociani verovert de bal door een tackle van achteren. Crociani passt de bal in één keer door. Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Badstuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Ennert onderschept slim de pass. Ennert probeert naar een medespeler te passen. Crociani rent richting de bal. Crociani geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Staszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Düsseldorf 1895. - 1. FC Hüls 4:0

65e minuut.
Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Crociani verovert de bal door een tackle van achteren. Crociani speelt de bal door. Ţărus is nu in balbezit. Ţărus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Ţărus rent richting de bal. Ţărus passt de bal in één keer door. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Ţărus geeft een hoge lob. Daar is Cerny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk haalt uit met een fantastische trap. Porath maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Düsseldorf 1895. - 1. FC Hüls 5:0

82e minuut.
Crociani rent richting de bal. Crociani geeft de bal voor. Daar is Aderhold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Crociani probeert naar een medespeler te passen. Ţărus speelt de bal door. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ennert kopt de bal weg. Daar is Landgraf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus is nu in balbezit. Ţărus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mager geeft de bal voor. Inworp. Schüle met de inworp. Cerny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerny geeft een lange en hoge pass. Porath probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Cerny geeft een hoge lob. Maffei rent richting de bal. Radtke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maffei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ţărus wilt de vrije trap nemen. Porath bokst de bal weg.

90e minuut.
Inworp. Schüle met een snelle inworp. Cerny met een sublieme pass. Ţărus rent richting de bal. Ţărus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Düsseldorf 1895. - 1. FC Hüls 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Düsseldorf 1895. 20%, 1. FC Hüls 80%.
Fortuna Düsseldorf 1895. - 1. FC Hüls 6:0