Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Cunewalde Heftige Piloten
A22 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 17.5
incredible Schieten poor
excellent Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Ormsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Kozajda de bal. Kozajda draait met de bal, schiet en ... Decker probeert de bal aan de voet te houden. Pitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tecklenburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 1:0

4e minuut.
Idoraş probeert naar een medespeler te passen. Ormsson is nu in balbezit. Ormsson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kozajda de bal. Kozajda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş passt de bal met de wreef. Ormsson met een sublieme pass. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda schiet op doel. Pitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trường geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Felizardo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 2:0

8e minuut.
Kaszczyszyn geeft een hoge lob. Papok heeft problemen om de bal te vangen. Felizardo rent richting de bal. Felizardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 3:0

12e minuut.
Kozajda geeft een hoge lob. Gackenheimer speelt de bal door. Felizardo rent richting de bal. Felizardo schiet op doel. Tecklenburg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gackenheimer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ormsson springt en kopt de bal. Felizardo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 4:0

15e minuut.
Jaszczowski heeft problemen om de bal te vangen. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş passt de bal zonder na te denken. Felizardo heeft problemen om de bal te vangen. Felizardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 5:0

18e minuut.
Felizardo heeft problemen om de bal te vangen. Ormsson probeert naar een medespeler te passen. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda draait met de bal, schiet en ... Pitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 6:0

19e minuut.
Jaszczowski speelt de bal door. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường passt de bal zonder na te denken. Kozajda rent richting de bal. Kozajda draait met de bal, schiet en ... Pitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 7:0

21e minuut.
Ormsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormsson speelt de bal door. Kozajda rent richting de bal. Kozajda draait met de bal, schiet en ... Pitt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 8:0

22e minuut.
Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường geeft een lange en hoge pass. Felizardo springt en kopt de bal. Pitt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 9:0

24e minuut.
Daar is Papok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felizardo onderschept slim de pass. Felizardo speelt de bal door. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nope bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường onderschept slim de pass. Trường probeert naar een medespeler te passen. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 10:0

30e minuut.
Habeth is nu in balbezit. Idoraş onderschept slim de pass. Noske speelt de bal door. Kozajda rent richting de bal. Kozajda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Coremans komt het veld opgelopen. Balogh komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Noske speelt de bal door. Felizardo rent richting de bal. Felizardo passt de bal in één keer door. Kozajda rent richting de bal. Kozajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 11:0

33e minuut.
Kozajda is nu in balbezit. Felizardo rent richting de bal. Kozajda rent richting de bal. Felizardo is nu in balbezit. Felizardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 12:0

33e minuut.
Habeth speelt de bal door. Daar is Paulsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felizardo verovert de bal door een tackle van achteren. Felizardo draait met de bal, schiet en ... Pitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kozajda kopt de bal weg. Trường is nu in balbezit. Trường geeft een lange en hoge pass. Felizardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 32%, Heftige Piloten 68%.
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 13:0

46e minuut.
Kozajda passt de bal zonder na te denken. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường met een sublieme pass. Felizardo is nu in balbezit. Felizardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Decker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Noske geeft een hoge lob. Daar is Tecklenburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ormsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Decker geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trường met de inworp. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş geeft een hoge lob. Pitt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Felizardo krijgt zijn hoofd ertegen. Pitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 14:0

54e minuut.
Gackenheimer passt de bal met de wreef. Felizardo is nu in balbezit. Ormsson met een sublieme pass. Daar is Kozajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 15:0

55e minuut.
Trường is nu in balbezit. Trường passt de bal met de wreef. Nope probeert de bal aan de voet te houden. Felizardo is nu in balbezit. Felizardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 16:0

59e minuut.
Papok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarnat probeert de bal met de borst te controleren. Ormsson speelt de bal door. Kozajda rent richting de bal. Kozajda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pfliegensdoerfer met een sublieme pass. Noske heeft problemen om de bal te vangen. Noske probeert naar een medespeler te passen. Gackenheimer rent richting de bal. Gackenheimer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kozajda passt de bal in één keer door. Trường rent richting de bal. Trường passt de bal in één keer door. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Idoraş heeft problemen om de bal te vangen. Idoraş kopt de bal weg. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda draait met de bal, schiet en ... Pitt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 17:0

70e minuut.
Tarnat met een sublieme pass. Gackenheimer speelt de bal door. Papok controleert de bal met de borst. Felizardo rent richting de bal. Felizardo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pitt probeert wanhopig de bal te grijpen. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda haalt uit met een fantastische trap. Pitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 18:0

72e minuut.
Trường met de inworp. Kozajda geeft een hoge lob. Felizardo is nu in balbezit. Felizardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 19:0

74e minuut.
Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường passt de bal in één keer door. Ormsson speelt de bal door. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Daar is Tecklenburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felizardo is nu in balbezit. Felizardo probeert naar een medespeler te passen. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 20:0

80e minuut.
Ormsson passt de bal met de wreef. Felizardo heeft problemen om de bal te vangen. Felizardo passt de bal zonder na te denken. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 21:0

81e minuut.
Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda passt de bal met de wreef. Daar is Idoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idoraş geeft een lange en hoge pass. Felizardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Pitt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 22:0

83e minuut.
Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường met een sublieme pass. Ormsson probeert naar een medespeler te passen. Felizardo is nu in balbezit. Felizardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 23:0

87e minuut.
Pitt probeert naar een medespeler te passen. Noske kopt de bal weg. Ormsson geeft een lange en hoge pass. Kozajda heeft problemen om de bal te vangen. Kozajda draait met de bal, schiet en ... Pitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 24:0

90e minuut.
Kozajda kopt de bal weg. Ormsson heeft problemen om de bal te vangen. Ormsson passt de bal met de wreef. Felizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Felizardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 17%, Heftige Piloten 83%.
Motor Cunewalde - Heftige Piloten 24:0