Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magere Kanonen Die Vampire
Normal Tactiek 52W2openclose
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
21.7 gemiddelde waardering 29.7
poor Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen weak


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johlermaier met een snelle inworp. Imgrund rent richting de bal. Imgrund haalt uit met een fantastische trap. Jarchow krijgt zijn hoofd ertegen. Canabrava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Kanonen - Die Vampire 1:0

34e minuut.
Osiatyński geeft een hoge lob. Deghenghi kopt de bal weg. Daar is Lösch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banaszak rent richting de bal. Banaszak haalt uit met een fantastische trap. Akman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Woydt bereikt de bal nog maar net als eerste. Woydt speelt de bal door. Daar is Lösch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banaszak is nu in balbezit. Banaszak schiet op doel. Paal! Akman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magere Kanonen 57%, Die Vampire 43%.
Magere Kanonen - Die Vampire 1:0

46e minuut.
Dahan komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krsmanović komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Erős komt het veld opgelopen. Guz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Erős de bal. Erős haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lösch de bal onder controle te krijgen. Deghenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghenghi draait met de bal, schiet en ... Akman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magere Kanonen - Die Vampire 1:1

68e minuut.
Erős kopt de bal weg. Buitenspel voor Deghenghi. Goede buitenspelval van de verdediging. Lösch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Saccomando rent richting de bal. Saccomando geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Jarohs bereikt de bal nog maar net als eerste. Guz onderschept slim de pass. Guz probeert naar een medespeler te passen. Deghenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghenghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bigus kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Osiatyński de bal onder controle te krijgen. Jarchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarchow haalt uit met een fantastische trap. Dahan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Kanonen - Die Vampire 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magere Kanonen 66%, Die Vampire 34%.
Magere Kanonen - Die Vampire 2:1