Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuspo Roßtal Burkartshain
Scary Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 41.7
excellent Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen average


4e minuut.
Prunea onderschept slim de pass. Prandin is nu in balbezit. Prandin speelt de bal door. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Katsiakos is nu in balbezit. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsiakos geeft de bal voor. Klungelig pakt Pootsmann de bal. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij passt de bal in één keer door. Czeglédi speelt de bal door. Suszek is nu in balbezit. Suszek draait met de bal, schiet en ... Josionis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Chandran geeft de bal voor. Inworp. Wypij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campodónico rent richting de bal. Campodónico schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Benabdellah geeft een lange en hoge pass. Katsiakos rent richting de bal. Katsiakos probeert naar een medespeler te passen. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 54%, Burkartshain 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tuspo Roßtal - Burkartshain 0:0

47e minuut.
Nizzetto geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wypij de bal onder controle te krijgen. Laborda is nu in balbezit. Wypij onderschept slim de pass. Wypij geeft een lange en hoge pass. Josionis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suszek rent richting de bal. Suszek schiet op doel. Josionis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Burkartshain 0:1

48e minuut.
Katsiakos heeft problemen om de bal te vangen. Suszek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Katsiakos. Katsiakos krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Benabdellah geeft de bal voor. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann passt de bal met de wreef. Katsiakos rent richting de bal. Katsiakos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tuspo Roßtal - Burkartshain 1:1

56e minuut.
Gusinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusinu geeft een hoge lob. Majezon is nu in balbezit. Pootsmann onderschept slim de pass. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gusinu geeft een hoge lob. Musialik is nu in balbezit. Musialik geeft een lange en hoge pass. Campodónico bereikt de bal nog maar net als eerste. Campodónico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Prunea passt de bal in één keer door. Daar is Prandin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prandin passt de bal met de wreef. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 41%, Burkartshain 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tuspo Roßtal - Burkartshain 1:1