Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Undefinierbare Monde FC Chernyavka
Normal Tactiek Oleksandr
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 30.4
weak Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Inworp. Hempel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rucker is nu in balbezit. Issel is nu in balbezit. Issel schiet op doel. Urbański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi passt de bal met de wreef. Munkert rent richting de bal. Munkert schiet op doel. Natke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Undefinierbare Monde - FC Chernyavka 0:1

42e minuut.
Rempalski passt de bal met de wreef. Munkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkert draait met de bal, schiet en ... Rinat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guadalupi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Esterházy neemt de hoekschop. Munkert maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Undefinierbare Monde 69%, FC Chernyavka 31%.
Undefinierbare Monde - FC Chernyavka 0:1

51e minuut.
Iserhardt speelt de bal door. Temmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi verovert de bal door een tackle van achteren. Guadalupi schiet op doel. Natke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Undefinierbare Monde - FC Chernyavka 0:2

53e minuut.
Munkert haalt uit met een fantastische trap. Rinat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iserhardt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bindernagel heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Undefinierbare Monde - FC Chernyavka 0:3

55e minuut.
Munkert is nu in balbezit. Indlekofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkert verovert de bal door een tackle van achteren. Munkert haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Munkert kopt de bal weg. Guadalupi rent richting de bal. Hofer rent richting de bal. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Natke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Rucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucker speelt de bal door. Esterházy speelt de bal door. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Undefinierbare Monde - FC Chernyavka 0:4

67e minuut.
Backensfeld rent richting de bal. Backensfeld geeft de bal voor. Hofer kopt de bal weg. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esterházy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guadalupi speelt de bal door. Munkert rent richting de bal. Munkert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Guadalupi met een sublieme pass. Klungelig pakt Hofer de bal. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofer rent richting de bal. Hofer schiet op doel. Natke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Undefinierbare Monde - FC Chernyavka 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Undefinierbare Monde 74%, FC Chernyavka 26%.
Undefinierbare Monde - FC Chernyavka 0:5