Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.07
  • Stadion: Briznik7 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4100
Briznik7 Undefinierbare Monde
Elvis1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Backensfeld onderschept slim de pass. Pantilimon is nu in balbezit. Bindernagel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pantilimon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pilo neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Undefinierbare Monde 1:0

7e minuut.
Doeltrap. Natke trapt de bal weg. Barthels kopt de bal weg. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Indlekofer onderschept slim de pass. Issel is nu in balbezit. Ochner is nu in balbezit. Issel onderschept slim de pass. Issel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ochner geeft de bal voor. Daar is Kazoulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indlekofer rent richting de bal. Kazoulis verovert de bal door een tackle van achteren. Kazoulis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Undefinierbare Monde 2:0

17e minuut.
Klöckner probeert naar een medespeler te passen. Kazoulis rent richting de bal. Pilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazoulis is nu in balbezit. Kazoulis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ochner passt de bal in één keer door. Barthels bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthels passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Pantilimon de bal onder controle te krijgen. Pantilimon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Natke speelt de bal door. Lexa kopt de bal weg. Klöckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Klöckner geeft de bal voor. Kazoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Kazoulis is nu in balbezit. Kazoulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Undefinierbare Monde 3:0

34e minuut.
Klöckner geeft de bal voor. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon passt de bal zonder na te denken. Kazoulis is nu in balbezit. Kazoulis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Indlekofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilo rent richting de bal. Pilo passt de bal in één keer door. Kazoulis is nu in balbezit. Kazoulis schiet op doel. Natke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pantilimon is nu in balbezit. Rinat is nu in balbezit. Pantilimon rent richting de bal. Kazoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazoulis schiet op doel. Natke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Undefinierbare Monde 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briznik7 47%, Undefinierbare Monde 53%.
Briznik7 - Undefinierbare Monde 4:0

49e minuut.
Kazoulis rent richting de bal. Kazoulis passt de bal zonder na te denken. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Undefinierbare Monde 5:0

56e minuut.
Kurbjuweit rent richting de bal. Kurbjuweit passt de bal met de wreef. Ochner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochner geeft een lange en hoge pass. Temmen heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Indlekofer is nu in balbezit. Pilo verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilimon speelt de bal door. Kazoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazoulis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Undefinierbare Monde 6:0

74e minuut.
Pilo is nu in balbezit. Pilo passt de bal zonder na te denken. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon geeft een hoge lob. Kazoulis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rinat kopt de bal weg. Pilo is nu in balbezit. Pilo passt de bal in één keer door. Kazoulis heeft problemen om de bal te vangen. Kazoulis draait met de bal, schiet en ... Natke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kazoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazoulis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Rinat trapt de bal weg. Barthels kopt de bal weg. Temmen probeert de bal aan de voet te houden. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon haalt uit met een fantastische trap. Natke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilo heeft problemen om de bal te vangen. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon draait met de bal, schiet en ... Natke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Undefinierbare Monde 7:0

84e minuut.
Backensfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon onderschept slim de pass. Pantilimon speelt de bal door. Kazoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazoulis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Ochner rent richting de bal. Ochner passt de bal met de wreef. Temmen rent richting de bal. Kazoulis verovert de bal door een tackle van achteren. Kazoulis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Undefinierbare Monde 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briznik7 29%, Undefinierbare Monde 71%.
Briznik7 - Undefinierbare Monde 8:0