Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.07
  • Stadion: herdern Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27066
herdern Fortuna Konstanz 06
442- g Tactiek 433_2018
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 63.6
very good Schieten excellent
solid Passen formidable
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Daar is Braunmühl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittag passt de bal zonder na te denken. Agsten rent richting de bal. Agsten draait met de bal, schiet en ... Micsoniu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Nattmann is nu in balbezit. Vaško verovert de bal door een tackle van achteren. Mittag onderschept slim de pass. Mittag geeft de bal voor. Agsten springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klungelig pakt Murawski de bal. Murawski probeert naar een medespeler te passen. Nattmann is nu in balbezit. Nattmann schiet op doel. Micsoniu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
herdern - Fortuna Konstanz 06 0:1

36e minuut.
Thibaud kopt de bal weg. Daar is Kalinke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinke met een sublieme pass. Braunmühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Braunmühl schiet op doel. Micsoniu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Tombo geeft de bal voor. Klungelig pakt Gackenheimer de bal. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... Kakitani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
herdern - Fortuna Konstanz 06 1:1

40e minuut.
Mirończuk kopt de bal weg. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke begaat een overtreding. Kalinke krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Berthier onderschept slim de pass. Márquez is nu in balbezit. Márquez geeft de bal voor. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
herdern - Fortuna Konstanz 06 2:1

41e minuut.
Agsten rent richting de bal. Agsten passt de bal in één keer door. Berthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattmann onderschept slim de pass. Nattmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Micsoniu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: herdern 61%, Fortuna Konstanz 06 39%.
herdern - Fortuna Konstanz 06 2:1

46e minuut.
Murawski verovert de bal door een tackle van achteren. Murawski geeft een lange en hoge pass. Nattmann kopt de bal weg. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Murawski rent richting de bal. Murawski passt de bal in één keer door. Braunmühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Braunmühl haalt uit met een fantastische trap. Nattmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Micsoniu met een harde bal richting middenveld. Mittag met een sublieme pass. Murawski is nu in balbezit. Murawski geeft de bal voor. Agsten maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Murawski met de inworp. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tombo. Mittag wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Braunmühl verovert de bal door een tackle van achteren. Braunmühl speelt de bal door. Klungelig pakt Agsten de bal. Agsten draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Murawski geeft een hoge lob. Braunmühl rent richting de bal. Agsten rent richting de bal. Agsten schiet op doel. Thibaud probeert de bal aan de voet te houden. Micsoniu bokst de bal weg.

61e minuut.
Mittag is nu in balbezit. Berthier verovert de bal door een tackle van achteren. Berthier passt de bal zonder na te denken. Gravagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravagna schiet op doel. Kakitani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kalinke neemt de hoekschop. Vaško onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Murawski neemt de hoekschop. Agsten krijgt zijn hoofd ertegen. Micsoniu bokst de bal weg.

68e minuut.
Vaško is nu in balbezit. Nattmann verovert de bal door een tackle van achteren. Nattmann passt de bal zonder na te denken. Murawski geeft een hoge lob. Agsten maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittag passt de bal zonder na te denken. Kalinke heeft problemen om de bal te vangen. Kalinke geeft een hoge lob. Nattmann springt en kopt de bal. Paal!

81e minuut.
Berthier met een sublieme pass. Gravagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gackenheimer begaat een overtreding. Gravagna raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

90e minuut.
Mirończuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke onderschept slim de pass. Kalinke probeert naar een medespeler te passen. Agsten is nu in balbezit. Agsten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: herdern 73%, Fortuna Konstanz 06 27%.
herdern - Fortuna Konstanz 06 2:1