Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.07
  • Stadion: VfL Asiago Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17921
Slegar Wanderers FC Blau-Weiß Rostock
Boh Tactiek 4-3-3 rechts
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 50.2
very good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Bošotin de bal. Bošotin speelt de bal door. Karišić rent richting de bal. Karišić haalt uit met een fantastische trap. Marnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Blau-Weiß Rostock 1:0

5e minuut.
Olszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zigliani de bal. Zigliani draait met de bal, schiet en ... Hader maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slegar Wanderers - FC Blau-Weiß Rostock 1:1

6e minuut.
Heß geeft de bal voor. Fransen rent richting de bal. Fransen passt de bal in één keer door. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kercher trapt de bal weg. Daar is Saarsepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saarsepp passt de bal zonder na te denken. Karišić is nu in balbezit. Karišić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Redknapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen onderschept slim de pass. Fransen passt de bal zonder na te denken. Zigliani rent richting de bal. Zigliani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olszowski probeert naar een medespeler te passen. Fransen is nu in balbezit. Fransen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Blau-Weiß Rostock 1:2

19e minuut.
Gastiger met een snelle inworp. Saarsepp is nu in balbezit. Saarsepp passt de bal met de wreef. Stoinev rent richting de bal. Stoinev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Gastiger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Engert met een snelle inworp. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Olszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowski passt de bal met de wreef. Fransen is nu in balbezit. Fransen haalt uit met een fantastische trap. Hader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Blau-Weiß Rostock 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slegar Wanderers 50%, FC Blau-Weiß Rostock 50%.
Slegar Wanderers - FC Blau-Weiß Rostock 1:3

57e minuut.
Daar is Hinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz met een sublieme pass. Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen draait met de bal, schiet en ... Hader maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Blau-Weiß Rostock 1:4

76e minuut.
Cieślarczyk geeft een lange en hoge pass. Zigliani is nu in balbezit. Zigliani probeert naar een medespeler te passen. Olszowski is nu in balbezit. Olszowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Favaloro trapt de bal weg. Saarsepp kopt de bal weg. Karišić is nu in balbezit. Karišić draait met de bal, schiet en ... Marnini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Blau-Weiß Rostock 2:4

78e minuut.
Bošotin is nu in balbezit. Bošotin passt de bal in één keer door. Saarsepp speelt de bal door. Stoinev rent richting de bal. Stoinev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Fransen is nu in balbezit. Kercher onderschept slim de pass. Kercher speelt de bal door. Karišić is nu in balbezit. Karišić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Svardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Svardal passt de bal met de wreef. Fransen rent richting de bal. Fransen draait met de bal, schiet en ... Favaloro probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slegar Wanderers 51%, FC Blau-Weiß Rostock 49%.
Slegar Wanderers - FC Blau-Weiß Rostock 2:4