Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westwood Allstars Chelsea Football Club
5-3-2 Tactiek komp-
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
41.9 gemiddelde waardering 33.9
very good Schieten adequate
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


17e minuut.
Meixner geeft een lange en hoge pass. Fahl kopt de bal weg. Eggimann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scheubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheubeck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Burman bereikt de bal nog maar net als eerste. Burman passt de bal zonder na te denken. Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Chelsea Football Club 0:1

32e minuut.
Ohlig kopt de bal weg. Kaša rent richting de bal. Kaša geeft een hoge lob. Dobos is nu in balbezit. Dobos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pintilei geeft een lange en hoge pass. Jochheim kopt de bal weg. Borak heeft problemen om de bal te vangen. Nossek rent richting de bal. Nossek haalt uit met een fantastische trap. Hansa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Kaša passt de bal zonder na te denken. Ağayarzadə rent richting de bal. Dobos verovert de bal door een tackle van achteren. Dobos schiet op doel. Fajardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Westwood Allstars - Chelsea Football Club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westwood Allstars 42%, Chelsea Football Club 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Westwood Allstars - Chelsea Football Club 1:1

49e minuut.
Pedrun rent richting de bal. Pedrun passt de bal met de wreef. Ohlig speelt de bal door. Dobos is nu in balbezit. Dobos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Chelsea Football Club 2:1

57e minuut.
Pedrun kopt de bal weg. Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burman begaat een overtreding. Burman krijgt een gele kaart. Pedrun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garbers komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Eggimann met een sublieme pass. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos geeft een hoge lob. Kaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaša schiet op doel. Fajardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Ohlig kopt de bal weg. Dobos kan de bal niet met de borst controleren. Wat een zware overtreding van Barahona ... Strafschop! Directe rode kaart, Barahona moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barahona schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dobos raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaša neemt de penalty, wat een uithaal! Fajardo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Chelsea Football Club 3:1

72e minuut.
Dobos heeft problemen om de bal te vangen. Dobos passt de bal in één keer door. Kaša heeft problemen om de bal te vangen. Kaša haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Chelsea Football Club 4:1

74e minuut.
Scheubeck is nu in balbezit. Scheubeck geeft een hoge lob. Meixner bereikt de bal nog maar net als eerste. Nossek onderschept slim de pass. Nossek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Oswos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jochheim met de inworp. Scheubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheubeck geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Burman bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann verovert de bal door een tackle van achteren. Eggimann passt de bal zonder na te denken. Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Burman kopt de bal weg. Joppich bereikt de bal nog maar net als eerste. Joppich passt de bal in één keer door. Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westwood Allstars 44%, Chelsea Football Club 56%.
Westwood Allstars - Chelsea Football Club 4:1