Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:45
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.07
  • Stadion: Bodensee Park
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17636
Fortuna Konstanz 06 FC Chernyavka
433_2018 Tactiek Oleksandr
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 32.1
excellent Schieten average
excellent Passen weak
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Roda is nu in balbezit. Nattmann rent richting de bal. Klungelig pakt Nattmann de bal. Nattmann haalt uit met een fantastische trap. Urbański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - FC Chernyavka 1:0

8e minuut.
Gahde kopt de bal weg. Kalinke speelt de bal door. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Braunmühl onderschept slim de pass. Braunmühl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Braunmühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattmann is nu in balbezit. Braunmühl rent richting de bal. Braunmühl haalt uit met een fantastische trap. Urbański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - FC Chernyavka 2:0

12e minuut.
Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke geeft een hoge lob. Agsten is nu in balbezit. Agsten draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - FC Chernyavka 3:0

15e minuut.
Drucker passt de bal zonder na te denken. Murawski is nu in balbezit. Murawski geeft een lange en hoge pass. Nattmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Urbański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - FC Chernyavka 4:0

16e minuut.
Kalinke rent richting de bal. Kalinke geeft de bal voor. Agsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsten haalt uit met een fantastische trap. Urbański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - FC Chernyavka 5:0

18e minuut.
Braunmühl passt de bal in één keer door. Nattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Stemmer speelt de bal door. Kahlenberg geeft de bal voor. Turcanu heeft problemen om de bal te vangen. Nattmann onderschept slim de pass. Nattmann draait met de bal, schiet en ... Urbański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Murawski is nu in balbezit. Murawski geeft een hoge lob. Agsten rent richting de bal. Agsten schiet op doel. Urbański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - FC Chernyavka 6:0

28e minuut.
Roda probeert naar een medespeler te passen. Iserhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Drucker speelt de bal door. Nattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - FC Chernyavka 7:0

32e minuut.
Drucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Drucker passt de bal zonder na te denken. Nattmann is nu in balbezit. Nattmann schiet op doel. Urbański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Roda is nu in balbezit. Roda geeft een lange en hoge pass. Esterházy kopt de bal weg. Stemmer geeft een hoge lob. Urbański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nattmann rent richting de bal. Nattmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - FC Chernyavka 8:0

37e minuut.
Drucker passt de bal in één keer door. Braunmühl is nu in balbezit. Agsten rent richting de bal. Braunmühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Braunmühl draait met de bal, schiet en ... Urbański bokst de bal weg.

38e minuut.
Iserhardt rent richting de bal. Murawski verovert de bal door een tackle van achteren. Murawski geeft een lange en hoge pass. Agsten maakt een snoekduik en kopt de bal. Urbański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Murawski geeft een hoge lob. Rempalski is nu in balbezit. Braunmühl onderschept slim de pass. Agsten controleert de bal met de borst. Agsten schiet op doel. Urbański bokst de bal weg.

42e minuut.
Gackenheimer geeft de bal voor. Nattmann kopt de bal weg. Murawski kan de bal niet met de borst controleren. Murawski met een sublieme pass. Agsten bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agsten is nu in balbezit. Agsten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - FC Chernyavka 9:0

43e minuut.
Hofer probeert naar een medespeler te passen. Munkert rent richting de bal. Nattmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nattmann krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 20%, FC Chernyavka 80%.
Fortuna Konstanz 06 - FC Chernyavka 9:0

46e minuut.
Bittencourt komt het veld opgelopen. Heuer komt het veld opgelopen. Küppers komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Bittencourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bittencourt met een sublieme pass. Turcanu met een sublieme pass. Murawski is nu in balbezit. Murawski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Gahde geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bittencourt met een snelle inworp. Agsten is nu in balbezit. Agsten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - FC Chernyavka 10:0

86e minuut.
Drucker speelt de bal door. Murawski heeft problemen om de bal te vangen. Murawski geeft een hoge lob. Küppers is nu in balbezit. Küppers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 30%, FC Chernyavka 70%.
Fortuna Konstanz 06 - FC Chernyavka 10:0