Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSV Lockwitzgrund Undefinierbare Monde
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Issel rent richting de bal. Kolisnichenko begaat een overtreding. Issel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Indlekofer met een snel genomen vrije trap. Croy heeft problemen om de bal te vangen. Croy passt de bal met de wreef. Issel is nu in balbezit. Issel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSV Lockwitzgrund - Undefinierbare Monde 0:1

17e minuut.
Pflügler rent richting de bal. Pflügler passt de bal in één keer door. Nast rent richting de bal. Nast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSV Lockwitzgrund - Undefinierbare Monde 1:1

20e minuut.
Hempel speelt de bal door. Bindernagel rent richting de bal. Bindernagel passt de bal in één keer door. Croy heeft problemen om de bal te vangen. Croy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSV Lockwitzgrund - Undefinierbare Monde 1:2

39e minuut.
Pingitzer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eckert met de inworp. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSV Lockwitzgrund 52%, Undefinierbare Monde 48%.
BSV Lockwitzgrund - Undefinierbare Monde 1:2

51e minuut.
Macherey rent richting de bal. Rucker begaat een overtreding. Macherey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macherey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Temmen de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSV Lockwitzgrund - Undefinierbare Monde 2:2

67e minuut.
Ischdonat passt de bal zonder na te denken. Kolisnichenko rent richting de bal. Kolisnichenko probeert naar een medespeler te passen. Höttges rent richting de bal. Höttges schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Macherey rent richting de bal. Macherey geeft de bal voor. Klungelig pakt Pflügler de bal. Höttges is nu in balbezit. Höttges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSV Lockwitzgrund 53%, Undefinierbare Monde 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSV Lockwitzgrund - Undefinierbare Monde 2:2