Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:45
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.07
  • Stadion: Briznik7 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8100
Briznik7 Chelsea Football Club
Elvis1 Tactiek komp-
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
31.2 gemiddelde waardering 33.7
good Schieten good
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Kazoulis is nu in balbezit. Marheineke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kazoulis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marheineke geeft de bal voor. Pilo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Chelsea Football Club 1:0

9e minuut.
Pilo neemt vlug de vrije trap. Pomian heeft problemen om de bal te vangen. Fahl rent richting de bal. Pomian onderschept slim de pass. Pomian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Chelsea Football Club 2:0

10e minuut.
Scheubeck is nu in balbezit. Scheubeck passt de bal in één keer door. Vecchia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kazoulis verovert de bal door een tackle van achteren. Kazoulis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Kalb met de inworp. Barthels is nu in balbezit. Barthels draait met de bal, schiet en ... Kazoulis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Borkenhagen geeft een lange en hoge pass. Scheubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius is nu in balbezit. Scheubeck is nu in balbezit. Scheubeck draait met de bal, schiet en ... Thielen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briznik7 36%, Chelsea Football Club 64%.
Briznik7 - Chelsea Football Club 2:0

50e minuut.
Pilo met een sublieme pass. Kalb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalb probeert naar een medespeler te passen. Kazoulis is nu in balbezit. Kazoulis haalt uit met een fantastische trap. Fajardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Barthels geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochner probeert naar een medespeler te passen. Pomian rent richting de bal. Pomian schiet op doel. Fajardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Minassyan kopt de bal weg. Barthels rent richting de bal. Barthels geeft een hoge lob. Kazoulis heeft problemen om de bal te vangen. Kazoulis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Chelsea Football Club 3:0

56e minuut.
Barthels bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthels met een sublieme pass. Pilo met een sublieme pass. Scheubeck rent richting de bal. Scheubeck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kazoulis kopt de bal weg. Ochner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochner passt de bal zonder na te denken. Pomian is nu in balbezit. Pomian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cornelius kopt de bal weg. Kurbjuweit rent richting de bal. Kurbjuweit geeft een hoge lob. Scheubeck rent richting de bal. Scheubeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Scheubeck rent richting de bal. Kurbjuweit onderschept slim de pass. Kurbjuweit passt de bal in één keer door. Pomian rent richting de bal. Pomian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ochner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochner geeft de bal voor. Daar is Jochheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomian bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomian draait met de bal, schiet en ... Fajardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kazoulis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Borkenhagen met een snelle inworp. Scheubeck heeft problemen om de bal te vangen. Ochner probeert naar een medespeler te passen. Jochheim is nu in balbezit. Jochheim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Chelsea Football Club 3:1

72e minuut.
Pomian rent richting de bal. Cornelius is nu in balbezit. Pomian begaat een overtreding. Pomian krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Pilo is nu in balbezit. Pilo speelt de bal door. Pomian is nu in balbezit. Pomian haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Scheubeck passt de bal met de wreef. Lexa onderschept slim de pass. Kalb controleert de bal met de borst. Nossek is nu in balbezit. Nossek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Chelsea Football Club 3:2

78e minuut.
Pomian rent richting de bal. Nossek rent richting de bal. Pomian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pomian krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Thielen met een harde bal richting middenveld. Borkenhagen kopt de bal weg. Lexa probeert de bal aan de voet te houden. Nossek is nu in balbezit. Nossek draait met de bal, schiet en ... Thielen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briznik7 47%, Chelsea Football Club 53%.
Briznik7 - Chelsea Football Club 3:2