Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Fordon 04 Rauhe Eulen
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 18.4
very good Schieten unsatisfactory
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Biedrzycki is nu in balbezit. Gartzke is nu in balbezit. Gartzke met een sublieme pass. Fadigas is nu in balbezit. Fadigas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - Rauhe Eulen 1:0

6e minuut.
Habben probeert naar een medespeler te passen. Arreaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreaga passt de bal zonder na te denken. Biedrzycki rent richting de bal. Biedrzycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Cestonaro trapt de bal weg. Arreaga kopt de bal weg. Gartzke heeft problemen om de bal te vangen. Biedrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Biedrzycki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Arreaga speelt de bal door. Biedrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biedrzycki geeft een lange en hoge pass. Lanfermann probeert de bal aan de voet te houden. Fadigas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - Rauhe Eulen 2:0

14e minuut.
Kallmann met een snelle inworp. Jurasz is nu in balbezit. Jurasz passt de bal zonder na te denken. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic geeft een hoge lob. Alborn bokst de bal weg. Fadigas rent richting de bal. Fadigas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - Rauhe Eulen 3:0

19e minuut.
Daar is Biedrzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biedrzycki met een sublieme pass. Fadigas rent richting de bal. Fadigas draait met de bal, schiet en ... Alborn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Abramovic kopt de bal weg. Cestonaro heeft problemen om de bal te vangen. Fadigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadigas haalt uit met een fantastische trap. Alborn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - Rauhe Eulen 4:0

26e minuut.
Fadigas passt de bal met de wreef. Welker bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasz met een sublieme pass. Fadigas heeft problemen om de bal te vangen. Fadigas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jurasz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fadigas de bal. Christensen rent richting de bal. Fadigas rent richting de bal. Fadigas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kahlenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Arreaga onderschept slim de pass. Arreaga speelt de bal door. Fadigas rent richting de bal. Fadigas schiet op doel. Alborn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - Rauhe Eulen 5:0

41e minuut.
Kahlenberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Unger komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Abramovic probeert naar een medespeler te passen. Arreaga met een sublieme pass. Christensen is nu in balbezit. Christensen draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Lanfermann de bal. Alborn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Fordon 04 23%, Rauhe Eulen 77%.
Huragan Fordon 04 - Rauhe Eulen 5:0

50e minuut.
Lanfermann trapt de bal weg van het doel. Arreaga kopt de bal weg. Biedrzycki probeert naar een medespeler te passen. Fadigas rent richting de bal. Fadigas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - Rauhe Eulen 6:0

52e minuut.
Biedrzycki speelt de bal door. Jurasz is nu in balbezit. Jurasz met een sublieme pass. Fadigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadigas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - Rauhe Eulen 7:0

54e minuut.
Biedrzycki passt de bal zonder na te denken. Christensen rent richting de bal. Christensen speelt de bal door. Fadigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadigas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Arreaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreaga passt de bal met de wreef. Christensen rent richting de bal. Fadigas is nu in balbezit. Fadigas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Arreaga passt de bal zonder na te denken. Daar is Biedrzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biedrzycki speelt de bal door. Christensen is nu in balbezit. Christensen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Christensen is nu in balbezit. Jarosch rent richting de bal. Christensen verovert de bal door een tackle van achteren. Christensen haalt uit met een fantastische trap. Alborn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - Rauhe Eulen 8:0

60e minuut.
Kallmann geeft een lange en hoge pass. Abramovic probeert de bal met de borst te controleren. Abramovic probeert naar een medespeler te passen. Fadigas is nu in balbezit. Fadigas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Unger rent richting de bal. Jurasz onderschept slim de pass. Habben is nu in balbezit. Jurasz verovert de bal door een tackle van achteren. Jurasz geeft de bal voor. Alborn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Welker bereikt de bal nog maar net als eerste. Welker geeft de bal voor. Cestonaro heeft problemen om de bal te vangen. Fadigas is nu in balbezit. Fadigas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Alborn met een harde bal richting middenveld. Arreaga kopt de bal weg. Christensen rent richting de bal. Christensen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Daar is Habben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christensen rent richting de bal. Christensen speelt de bal door. Fadigas rent richting de bal. Fadigas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Arreaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreaga passt de bal in één keer door. Christensen met een sublieme pass. Fadigas is nu in balbezit. Fadigas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Alborn trapt de bal weg van het doel. Arreaga geeft de bal voor. Cestonaro rent richting de bal. Fadigas onderschept slim de pass. Fadigas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Fordon 04 - Rauhe Eulen 9:0

89e minuut.
Arreaga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fadigas de bal. Christensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadigas rent richting de bal. Fadigas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Fordon 04 23%, Rauhe Eulen 77%.
Huragan Fordon 04 - Rauhe Eulen 9:0